Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente trapt seizoen af in Fleringen

FC Twente speelt zaterdag 29 juni haar eerste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Die dag staat in Fleringen een oefenduel tegen een Gemeentelijk Regioteam Tubbergen op het programma.

 fdx6309

Vorig seizoen was voetbalvereniging VC Fleringen ook gastheer van een oefenduel. Toen speelde FC Twente tegen de amateurclub uit het dorp, dit seizoen treedt de ploeg van trainer Gonzalo Garcia aan tegen een regioteam. Spelers van negen verschillende clubs uit de Gemeente Tubbergen vormen het regioteam (TVC’28, Stevo, De Tukkers, MVV’29, SV Vasse, VV Reutum, vv Manderveen, VC Fleringen en VV Langeveen). 

Zaterdag 29 juni – 15.00 uur
Gemeentelijk Regioteam Tubbergen – FC Twente

Kaarten

€7,50 (volwassen)
€2,50 (jeugd tot 16 jaar)

Voorverkoop
Vanaf 7 juni zijn bij de Primera in Tubbergen en Soccer Inside in Tubbergen kaarten te verkrijgen. Net als in de kantine van VC Fleringen en bij de kiosk ome Toon in Oldenzaal. Ook zijn kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie van De Grolsch Veste. Op de wedstrijddag is er kaartverkoop aan de kassa van het sportcomplex.

Binnenkort volgen meer oefenwedstrijden die in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gespeeld worden. In het weekend van 2/3/4 augustus staat de eerste competitiewedstrijd in de Eredivisie op het programma.