Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente start voorbereiding in Goor (0-8)

Voor trainer René Hake en zijn spelers is de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding achter de rug. Op bezoek bij GFC Goor stond zaterdagmiddag na negentig minuten een 0-8 eindstand op het scorebord.

09gfctwe

Hake was tevreden over het eerste duel van deze voorbereiding. “We hadden veel de bal en speelden voornamelijk op de helft van de tegenpartij. Dat was van tevoren ook wel de verwachting. Ik heb wat dingen teruggezien waar we vorig seizoen al op trainden, maar zoals gebruikelijk bij zo’n eerste duel waren er nog wat onwennigheden.”

“De eerste trainingsweek was goed met elke dag twee activiteiten. Variërend tussen krachttraining en veldtraining. Na een goede trainingsweek gaan we de komende week de weerstand verhogen met sterkere tegenstanders.” Dinsdag speelt FC Twente in Vriezenveen tegen FC Nordsjaelland en donderdag wacht in Erica het Duitse SV Meppen. “Dan zullen de jongens alerter moeten zijn en sneller handelen en worden ze op de proef gesteld. De belasting is dan ook hoger.”

GFC Goor – FC Twente 0-8 (0-3)

Scoreverloop George 0-1 Boere 0-2 Boere 0-3 Vuckic 0-4 Oosterwijk 0-5 Oosterwijk 0-6 Browning 0-7 Vuckic 0-8

Toeschouwers: 1.800
Scheidsrechter: Bas Nijhuis

Opstelling FC Twente 1e helft: Hengelman, Van der Lely, Thesker, Bijen, R. Jensen, Vankan, Holla, Laukart, George, Boere, Trotman.

Opstelling FC Twente 2e helft: De Lange, Ter Avest, Hooiveld, Roemeratoe, Trajkovski, Van der Heyden, Browning, Vuckic, Assaidi, Schets (67’ Frimann), Oosterwijk.