Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente speelt gelijk tegen Al Wahda FC

Vrijdagmiddag speelde FC Twente in Boekelo een oefenduel tegen Al Wahda FC, het treffen eindigde in 0-0. In de eerste helft kreeg Tom Boere een goede kans om de score te openen, maar hij zag dat de bal vlak voor de lijn werd weggehaald. Ook na rust was FC Twente de bovenliggende partij en kreeg de ploeg via Jari Oosterwijk, Ryan Trotman en Thijs van Leeuwen goede mogelijkheden op de 1-0. 

Imgl4878

“We hebben vandaag goede dingen gezien”, blikt Gonzalo Garcia terug. “Daar waar we op de training aan werken willen we terug zien in de wedstrijd en het is een goede zaak als dat gebeurt. Zoals hoe we aan de bal spelen en de energie steken in de wedstrijd. We zijn nog aan het begin van de voorbereiding, maar het is mooi om dat terug te zien in een wedstrijd tegen een sterke opponent. Al Wahda speelt gewoon in de Champions League van Azië”, geeft Garcia aan. 

“Het is jammer dat we vandaag niet tot scoren kwamen. Ondanks dat we de mogelijkheden zeker kregen. We hadden negentig minuten de controle en ook na de wisselingen behielden we deze”, aldus Garcia. Vanaf komende maandag verblijft FC Twente voor een trainingsweek in De Lutte. “Het is goed om dan de hele week bij elkaar te zijn, zodat je meer werk kunt verrichten met elkaar.”

FC Twente - Al Wahda FC 0-0

Toeschouwers: 500

Opstelling FC Twente: Drommel, Verhaegh (46' Van der Lely), Pleguezuelo (60' Oostenwolde), Bijen (70' Browning), Schenk (70' Staring), Roemeratoe (60' Van der Heyden), Selahi (46' Wieffer), Zerrouki (60' Van Leeuwen), Espinosa (46' Trotman), Boere (60' Oosterwijk), Aitor (46' Bosch).

Zondag staat de Open Dag bij De Grolsch Veste op het programma, vanaf maandag verblijft de selectie voor een trainingsweek in De Lutte. 

Foto's: Gerrit Snippert