Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente sluit voorbereiding af met zege

FC Twente heeft zondagmiddag in Fleringen de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen in de Eredivisie afgesloten met een 1-0 overwinning op Konyaspor. Javier Espinosa zorgde voor de enige treffer van de middag tegen de nummer 8 van Turkije, nadat hij fraai combineerde met Haris Vuckic. Even daarvoor waren de spelers onderdeel van een sfeervolle opkomst.

Fc%20twente%20konyaspor

De eerstvolgende wedstrijd van FC Twente staat volgende week zaterdag op het programma. Dan neemt FC Twente het op 3 augustus in de eerste speelronde van de Eredivisie op tegen PSV. Het duel in De Grolsch Veste begint om 20.45 uur. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Scoreverloop
47' Espinosa 1-0

Opstelling FC Twente: Drommel, Verhaegh (57' Bijen), Pleguezuelo, Schenk, Matos, Roemeratoe (57' Bosch), Zerrouki, Espinosa, Aitor, Vuckic, Zekhnini.

Opstelling FC Twente na een uurDrommel, Pleguezuelo (68' Van der Lely), Bijen, Schenk (68' Laukart), Matos, Bosch, Agca, Wieffer, Browning, Boere, Oosterwijk.

Foto's: Bas Everhard