Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente presenteert nieuwe netwerkgroep: Talent Group Twente

FC Twente presenteert samen met de businessclubs TOS en Gouden Talenten vanaf seizoen 2020-2021 een nieuwe en speciale netwerkgroep voor jonge professionals: Talent Group Twente (TGT). Deze nieuwe netwerkgroep is er speciaal voor jonge professionals tot 35 jaar. De TGT (ver)bindt jonge ambitieuze professionals met elkaar en het bedrijfsleven.

Barbaratr img 6358 sfeertgt sfeer 0009 03062020

Toekomstige leden kunnen zich tegen een gunstig tarief aansluiten bij de TGT en kunnen tijdens thuiswedstrijden gebruik maken van dezelfde faciliteiten als leden van de businessclubs TOS en Gouden Talenten. Daarnaast wordt voor deze groep zes keer per jaar activiteiten buiten wedstrijddagen om georganiseerd: vier talent-activiteiten en twee activiteiten van FC Twente. 

Marco Behrens (Manager Commerciële zaken FC Twente): “Met de TGT richten we ons op startende ondernemers, bedrijfsopvolgers, maar ook op high potentials binnen grote bedrijven. Wij willen hen graag een platform bieden waar ze gelijkgestemde tegenkomen.”  

Raoul Werger (initiatiefnemer TGT): “De TGT is bedoeld om jonge professionals met elkaar te verbinden, een interessant netwerk op te bouwen en kennis te delen om zo zakelijk en privé te kunnen groeien. Met de voetbalwedstrijden als extraatje!”


Informatieaanvraag Talent Group Twente (TGT)

Via dit formulier kun je informatie aanvragen voor Talent Group Twente (TGT). 

*= verplicht.