Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente ontvangt ruim €12.000 van fansites

Woensdag ontving algemeen directeur Paul van der Kraan uit handen van de redacteuren Niek Haafkes en Bjorn Huistede van de fansite Twentefans.nl en Martin Vos van de fansite TwenteInsite.nl een cheque ter waarde van € 12.229,80. Dit bedrag is opgehaald door genoemde websites tijdens de actie ‘#StortVoorTwente’. Bezoekers van deze sites konden tijdens de actie een bedrag doneren.

Cheque%20twentefans%20insite

Twentefans.nl en TwenteInsite.nl hoopten FC Twente met deze ultieme vorm van Noaberschap een hart onder de riem te steken. Door het coronavirus gingen de laatste vier thuiswedstrijden (tegen ADO Den Haag, Fortuna Sittard, VVV-Venlo en Feyenoord) niet door, waardoor de club veel inkomsten uit de horeca misliep.

Van het totaalbedrag zijn 50 seizoenkaarten aangeschaft. Deze kaarten zijn bestemd voor nog nader te bepalen goede doelen.

Algemeen directeur Paul van der Kraan is blij met de steun van Twentefans.nl en TwenteInsite.nl, de twee grootste fansites van FC Twente. "We danken hen voor dit mooie bedrag voor de club, we gaan hier een goede bestemming voor zoeken”.

Foto: Paul van der Kraan ontvangt de cheque van Bjorn Huistede, Niek Haafkes en Martin Vos.