Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente huurt Noa Lang van Ajax

Noa Lang speelt tot de zomer in het shirt van FC Twente. De 20-jarige buitenspeler wordt tot het eind van het seizoen gehuurd van Ajax en voegt zich vanaf morgen bij de selectie.

Ave 5538 header
"Hadden Noa al graag afgelopen zomer naar Enschede gehaald"

Ted van Leeuwen: “We hadden Noa al graag afgelopen zomer naar Enschede gehaald, maar toen was de tijd er niet rijp voor. Nu de mogelijkheid zich voordeed hebben we ons meteen weer gemeld bij Ajax. We zijn blij dat Noa voor FC Twente gekozen heeft en Ajax dankbaar voor de medewerking. Het doel van alle partijen is hetzelfde: speelminuten maken. Maar een speler moet zich natuurlijk wel elke week bewijzen.”

Trefzeker in De Grolsch Veste
Noa Lang speelde in de jeugdopleiding van Ajax en debuteerde in maart 2019 in de Eredivisie van de Amsterdammers, tijdens de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Dit seizoen speelde Lang tot dusver vijf Eredivisie duels voor Ajax. Op 1 december jl. maakte de jeugdinternational zijn basisdebuut voor Ajax, in de wedstrijd tegen FC Twente (2-5), en was die middag met drie goals trefzeker in De Grolsch Veste.