Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente Cup teams werken aan hun leefstijl en voeding

De deelnemende teams van de FC Twente Cup zijn actief bezig om punten te verdienen tijdens deze editie 2019-2020. De jongeren zetten zich in met maatschappelijke activiteiten in hun buurt of wijk en organiseren zelf onderlinge wedstrijden tegen teams uit andere wijken/steden. Elk jaar wordt ook een workshop georganiseerd met een educatief karakter.

Img 20200218 wa0007

Vandaag was de workshop bij het FC Twente Trainingscentrum en het thema was leefstijl en voeding. Zo'n 35 jongeren kwamen op bezoek in Hengelo en zijn aan de slag gegaan met dit thema.

Fysiektrainer en oud speler Ellery Cairo deelde zijn ervaring en expertise over leefstijl, voeding en fysieke training met de aanwezigen in de nieuwe videoruimte. 

Daarna gingen de teams het veld op en hebben een circuittraining uitgevoerd onder begeleiding van ambassadeurs Joël Drommel en Joël Latibeaudiere, inclusief vragen en gesprekken over leefstijl en voeding.