Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Extra kaarten duel Jong AZ

Maandag 22 april (14.30 uur) staat de thuiswedstrijd tegen Jong AZ op het programma. Voor deze wedstrijd zijn alle kaarten (incl. minder zicht) op de supporterstribunes al een paar weken uitverkocht. Door het geringe aantal uitsupporters datJong AZ meeneemt naar De Grolsch Veste, is er de mogelijkheid ontstaan om het uitvak (vak 326) ook in de verkoop te doen voor FC Twente supporters. 

Twe tel 070

Deze kaarten in vak 326 gaan maandagochtend om 11.00 uur in de verkoop via kaartverkoop.fctwente.nl, dit zijn ook de allerlaatste kaarten op de supporterstribunes en zijn verkrijgbaar voor € 12,50 per kaart. Voor de wedstrijd tegen Jong AZ heb je geen ClubCard nodig, iedereen kan eenvoudig kaarten kopen. 

Let op: FC Twente heeft geconstateerd dat er voor de competitiewedstrijd tegen Jong AZ van maandag 22 april aanstaande sprake is van zwarthandel. FC Twente benadrukt dat het niet is toegestaan om kaarten buiten de privésfeer om en voor commerciële doeleinden door te verkopen. Supporters die dat wel doen, riskeren een landelijk stadionverbod en een geldboete. 

Update 15-04: Alle beschikbare kaarten zijn inmiddels uitverkocht.