Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Extra bestelronde voor duels met Fortuna Sittard en FC Emmen

Afgelopen donderdag zijn wij gestart met het inschrijven onder seizoenkaart- en Premium Seathouders voor het blok van de eerste drie thuiswedstrijden in de Eredivisie. Zij konden per seizoenkaart of Premium Seat maximaal 1 kaart bestellen bij 1 van de 3 wedstrijden Inmiddels is de wedstrijd FC Twente – FC Groningen uitverkocht, maar voor de andere twee duels zijn nog kaarten.

Woensdag 9 september is het ticketingsysteem offline. Donderdag 10 september beginnen wij om 12.00 uur met de tweede ronde van het eerste blok. Elke seizoenkaart- of Premium Seathouder heeft vanaf dan de mogelijkheid om nog een tweede kaart te bestellen in het blok, bij een wedstrijd waar men nog geen kaart voor heeft. Voor de wedstrijd tegen FC Emmen is er, wanneer deze nog nog niet is uitverkocht, over enkele weken nogmaals een bestelronde.

 j5a9721

In het Online Ticketing systeem kies je een plek uit (je dient in te loggen met het account waarmee ook de seizoenkaart is besteld). Dit mag in je eigen vak zijn, maar ook in een ander vak. Kaarten voor de Diekman tribune (Premium Seats) en Vak-P zijn alleen te bestellen voor seizoenkaarthouders die op de betreffende tribune een seizoenkaart of Premium Seat hebben. Je ontvangt je kaart via de e-mail.

Bestellen als vriendengroep

We begrijpen dat jij graag samen met je vrienden naar dezelfde wedstrijd gaat. Omdat alles in één keer open gaat voor iedereen, kan het zijn dat je te laat bent met bestellen bij dezelfde wedstrijd. Om dat te voorkomen kunnen vriendengroepen een ‘groep’ maken binnen het ticketingsyteem en alle vrienden aan elkaar koppelen. Dan kan één persoon klaar gaan zitten om kaarten te bestellen en kaarten voor al zijn vrienden te bestellen bij dezelfde wedstrijd, om zo te kunnen garanderen dat je allemaal kaarten hebt bij dezelfde wedstrijden. Dit koppelen is altijd en dus ook nu al te doen via https://tickets.fctwente.nl/nl...

Indien je meerdere seizoenkaarten op een naam hebt staan dan hoef je het relatienummer maar een keer te koppelen, indien je voor andere vrienden/familie wil kopen. Indien je meerdere seizoenkaarten op naam hebt en niet voor anderen wil kopen, hoef je niet te koppelen (al deze kaarten staan dan al in jouw account). Let op: uiteraard dien je nu ook eerst in te loggen als seizoenkaarthouder. 

Koppelen

Problemen met bestellen

Mocht je problemen ondervinden met het bestellen, de afdeling Ticketing is elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar via 053-8525777 en via ticketing@fctwente.nl.

Handleiding kaarten bestellen

Tegemoetkoming seizoenkaart

Met de huidige capaciteit is er voor elke vaste supporter een keer een plek in elk blok van drie wedstrijden. Er wordt per blok dan ook van elke vaste supporter die gekozen heeft voor ‘tegemoetkoming’ vanuit de seizoenkaartverlenging, één wedstrijd van deze tegemoetkoming afgehaald, ook wanneer men besluit naar geen enkele wedstrijd in een blok te gaan. 

Seizoenkaarten verstuurd vanaf wedstrijden met volledig publiek 

Lees meer >

 1e blok van drie thuisduels

Zaterdag 12 septemberFC Twente - Fortuna Sittard21.00 uur
Vrijdag 25 septemberFC Twente - FC Groningen
(Uitverkocht)
20.00 uur
Zaterdag 3 oktoberFC Twente - FC Emmen21.00 uur