Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Exclusief - collectors item in Matchdaypakket

In elk #IKMISOE Matchdaypakket zitten dit weekend twee unieke biervilten, als eerste items van een exclusieve FC Twente collectie die gespaard kan worden. Deze collectie is ontworpen op basis van de portretten uit (en ontworpen door de initiatiefnemers van) het project 'Rood is onze Veste'. Als eerste zijn de pilaren van Kick en Eddy nu ook vereeuwigd op een uniek biervilt. Kick en Eddy werden vrijdagochtend verrast en ontvingen hun eigen biervilt als allereerste. Enkele vilten die in de pakketten zitten zijn gesigneerd door Kick en Eddy. 

Whatsapp%20image%202020 11 20%20at%2014.14.10
Rood is onze Veste

“Rood is onze Veste, trots zijn alle Tukkers…”, galmt het al jaren door De Grolsch Veste. Begin mei hebben de Ultras van Vak-P het initiatief opgepakt om de bekende kreet nog meer eer aan te doen. Samen met andere supportersgeledingen zijn ze sindsdien nog steeds bijna dagelijks in en rondom het stadion te vinden en kleurt De Grolsch Veste steeds roder. Het project van de supporters gaat nog steeds door.