Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

"Erop klappen met alles wat we hebben"

Dinsdagavond ontvangt trainer Marino Pusic met zijn ploeg in De Grolsch Veste het PEC Zwolle van John van ‘t Schip. Drie dagen na het verloren duel met ADO Den Haag wacht de wedstrijd tegen PEC Zwolle. "Opnieuw geen eenvoudige opgave, maar we hebben weinig tijd om te treuren",blikte Pusic maandagmiddag vooruit. 

Rj18040148399

Eveneens als tegen ADO Den Haag is het nog niet zeker of Tom Boere bij de selectie zit. "We hebben vandaag een aantal testen met hem gedaan, het is afwachten hoe hij daarop reageert", vertelt Pusic. "Assaidi heeft nog wat pijntjes na z’n wedstrijd op kunstgras, maar ik hoop dat hij er bij is morgen. Hij is gewoon belangrijk voor ons." Cuevas is door zijn gele kaart in de vorige wedstrijd geschorst voor het duel van morgen. "We spelen thuis, voor ons eigen publiek dat ons altijd gesteund heeft. Daar rekenen we morgen weer op, in de hoop daar extra energie uit te halen. Ons publiek is fantastisch."

"We moeten knokken voor onze laatste kansen"

Dat de wedstrijd tegen PEC Zwolle zo snel na het duel in Den Haag plaatsvindt had Pusic graag anders gezien. "Onder deze omstandigheden wil je meer tijd hebben om je voor te bereiden. Ondanks dat zullen we moeten knokken voor onze laatste kansen, nu kunnen wij zelf de eerste klap uitdelen. In aanloop daar naartoe blijven we benadrukken dat er nog zeker kansen zijn. Ik kan de jongens dan alleen maar vragen om er nog een keer op te klappen met alles wat we hebben."

FC Twente – PEC Zwolle, aanvang 18.30 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel.