Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Ellouzi: "Nog één keer alles geven"

In 2018 komt FC Twente Vrouwen nog eenmaal in actie. Vrijdag krijgt de ploeg van trainer Tommy Stroot Excelsior Barendrecht op bezoek. Sabrine Ellouzi kijkt met vertrouwen vooruit en wil met haar teamgenoten het jaar goed afsluiten.

 dhs2098

‘Uitstekende reeks’

Vorige week vrijdag stond de laatste uitwedstrijd van het jaar op het programma. In Friesland werd met 0-2 gewonnen. Het betekende het tiende duel op rij zonder nederlaag. Sabrine Ellouzi was dan ook meer dan tevreden. “Het is altijd lastig om in Friesland te spelen. Het was even wennen aan het veld, maar ik denk dat we ons er goed doorheen hebben geslagen. We hebben het goed uitgespeeld, al hadden we nog wel wat meer kansen af mogen maken. Toch kunnen we blij zijn. De drie punten hebben we meegenomen en dat is het belangrijkste. Het was de tiende wedstrijd in een uitstekende reeks. Er zijn altijd verbeterpunten, maar we hebben het goed gedaan.”

‘Nog één keer knallen’

Voordat de ploeg van Tommy Stroot van de winterstop kan gaan genieten, staat er nog één wedstrijd te wachten. Daarin is Excelsior Barendrecht de tegenstander. Sabrine Ellouzi heeft vertrouwen in een goede afloop. “Die reeks van 10 wedstrijden komt niet uit de lucht vallen. We zijn echt goed bezig en zijn lastig te verslaan. We zitten in een goede flow en willen het jaar dan ook goed afsluiten. Misschien is het zonde dat we na dit duel een tijdje geen wedstrijden hebben, maar aan de andere kant is het goed dat we even wat rust hebben. Zo kunnen we ook weer met nieuwe energie de play-offs in. Nu moeten we nog één keer knallen. Het zal niet gemakkelijk worden, maar ik heb een goed gevoel over het duel. We zullen het spel moeten maken, maar dat kunnen we. We moeten nog één keer alles geven en dan kunnen we 2018 op een goede manier afsluiten en met veel vertrouwen naar 2019 kijken.”

Vrijdagavond 21 december speelt FC Twente Vrouwen om 19.30 uur thuis tegen Excelsior Barendrecht op Sportpark 't Wilbert(Achilles'12).