Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Drie speelsters verlengen contract

Vanmiddag hebben Licia Darnoud, Sabrine Ellouzi en Sophie Pieterson hun handtekening gezet onder een nieuw contract. Keepster Inge Tijink versterkt de selectie en komt over van B.V. Borussia Bocholt.

Licia%20bijtekenen2

Sabrine Ellouzi (22), afkomstig uit Hengelo, zal komend jaar voor het elfde seizoen het Twentse rood dragen. Licia Darnoud (19) begint in juli aan haar negende seizoen bij FC Twente. Sophie Pieterson (20) uit Enschede gaat beginnen aan haar derde seizoen. 

Technisch manager Rene Roord: “Sabrine is een kind van de club, kent haar plek binnen de selectie en zorgt voor goede concurrentie. We zijn trots op haar verlenging en haar elfde seizoen bij ons. Licia is een sterke verdedigster die zich goed ontwikkelt, wij verwachten dat er nog veel meer in zit en we hopen dat ze bij ons verder kan groeien. Sophie is een stabiele factor in de selectie en heeft zich deze plek zelf afgedwongen. Een betrouwbare goede verdedigster.”

Sabrine Ellouzi voor haar 11e seizoen bij FC Twente
Sophie Pieterson komend seizoen ook bij FC Twente


Rene Roord is blij met de komst van de 20-jarige Inge Tijink. “Het is mooi dat Inge bij ons getekend heeft en zich aansluit bij onze keepsters. Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het dan zover. Inge heeft zich goed ontwikkeld en we hopen dat deze ontwikkeling zich doorzet.”

Inge Tijink tekent contract bij FC Twente