Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

‘Deelname is beloning voor fantastisch afgelopen seizoen’

Morgenavond om 18.30 uur start FC Twente Vrouwen op het terrein van GFC Goor met het kwalificatietoernooi van de Champions League. Tegenstander is FC Alashkert-Women uit Armenië. Vanmiddag trainde de selectie onder leiding van trainer/coach Tommy Stroot in aanloop naar de wedstrijd op het veld in Goor. De winnaar van het toernooi kwalificeert zich bij de laatste 32 ploegen voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Vrouwen stroot01

Tommy Stroot: ‘Het is natuurlijk prachtig dat we ons mogen voorbereiden op dit kwalificatietoernooi. Het is de beloning voor het fantastische afgelopen seizoen. We komen dit toernooi leuke tegenstanders tegen die weer andere dingen vragen en waarvoor we andere oplossingen moeten bedenken. Dit helpt de meiden weer verder in hun ontwikkeling. Uiteraard willen we het toernooi winnen.’

Naast FC Twente Vrouwen nemen FC Alashkert-Women (Armenië), Besiktas A.S. uit Turkije en de Poolse club GKS Górnik Leczna deel aan het kwalificatietoernooi .

De wedstrijden worden gespeeld op woensdag 7, zaterdag 10 en dinsdag 13 augustus op de velden van S.V. Vosta in Enschede en GFC in Goor.

7 Augustus 2019

FC Twente – FC Alashkert-women

 

Beşiktaş AS – GKS Górnik Leczna

GFC Goor – 18:30 uur

 

S.V. Vosta – 18:30 uur

10 Augustus 2019

FC Twente - Beşiktaş AS

 

GKS Górnik Leczna – FC Alashkert-women

S.V. Vosta – 18:00 uur

 

GFC Goor – 18:00 uur

13 Augustus 2019

GKS Górnik Leczna – FC Twente

 

FC Alashkert-women - Beşiktaş AS

S.V. Vosta – 18:30 uur

 

GFC Goor – 18:30 uur