Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

De seizoenkaarten zijn onderweg

Alle seizoenkaarthouders krijgen voor dit seizoen een nieuwe seizoenkaart. Deze passen worden vanaf dinsdag 31 juli verstuurd en zullen de komende week bij de supporters op de mat vallen. De passen worden verstuurd door postbedrijf én partner MSG

Header nieuwsbericht scc 2
Wanneer je voor maandag 13 augustus de seizoenkaart nog niet in huis hebt, kun je contact op nemen met de afdeling Ticketing. 

Contact >

Wil jij er ook bij zijn in het nieuwe seizoen? 
De prijzen van de seizoenkaarten voor komend seizoen liggen tussen de €186* en €308,-*.  Voor 65-plussers (vanaf €166,-*), Young Reds-leden (€100,-*) en Kidsclub-leden (€80,-*) gelden kortingstarieven in bepaalde vakken.  (*inclusief 20% korting).

BESTEL

Seizoenkaart bestellen 18-19

Rookvrije vakken

De jeugdvakken 125 & 126 zijn komend seizoen voor het eerst geheel rookvrij.

BEKIJK HIER ALLE PRIJZEN

Hoe bestel ik een seizoenkaart? 
Ga naar kaartverkoop.fctwente.nl en log in met jouw e-mailadres en wachtwoord. Heb je nog geen account dan kun je op deze pagina een account aanmaken.

  1. Klik op 'Seizoenclubcard' en klik vervolgens op 'Bestel'
  2. Kies een vak naar keuze uit en vervolgens de stoel(en) met de juiste prijstypes
  3. Rond de bestelling af wanneer je gebruik wilt maken van deze korting, vul je bij het afrekenen tijdens het bestelproces bij ‘Besteloverzicht’ de couponcode IKBLIJF1965 in.) en betaal direct per iDeal. 

Lees hier uitgebreide stap-voor-stap handleiding

Voor vragen over de seizoenkaart kun je ook terecht bij de Ticketing-afdeling: ticketing@fctwente.nl of 053-852 577 of bij de receptie van de hoofdingang van De Grolsch Veste. 

* Inclusief 20% Eerste Divisie-korting 
Supporters die een seizoenkaart bestellen wordt een 20% Eerste Divisie-korting aangeboden. Supporters die de club ook financieel extra willen ondersteunen hebben de mogelijkheid om af te zien van deze korting. Wanneer je gebruik wilt maken van deze korting, vul je bij het afrekenen tijdens het verlengproces bij ‘Besteloverzicht’ de couponcode IKBLIJF1965 in.