Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Contract Gonzalo Garcia niet verlengd

Hoofdtrainer Gonzalo Garcia vertrekt na dit seizoen bij FC Twente. De 36-jarige Garcia had een contract tot het eind van dit seizoen en dat wordt niet verlengd. Naast Garcia vertrekken ook de assistent-trainers Dennis van der Ree en Peter Niemeyer en analist Şenol Kök bij de club. Zij hadden ook een contract tot het einde van dit seizoen.

Gonzalo garcia

Gonzalo Garcia schoof aan het begin van dit seizoen als assistent-trainer door naar de functie van hoofdtrainer bij FC Twente.

Paul van der Kraan: “Vorige week hebben we reeds aangegeven een nieuwe stap te willen zetten bij FC Twente en een andere koers te willen varen. Dit besluit leidde tot het vertrek van technisch directeur Ted van Leeuwen. Een logisch uitvloeisel hiervan is om de contracten van Gonzalo Garcia en zijn assistenten niet te verlengen. Uiteraard zijn wij Gonzalo, Dennis, Peter en Şenol zeer erkentelijk voor hun inzet voor de club in het afgelopen seizoen en wensen wij hen veel succes in hun verdere carrière.”