Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Contactloos betalen in De Grolsch Veste

Sinds dit seizoen (2019/2020) kan er bij thuiswedstrijden in de horecakiosken van De Grolsch Veste uitsluitend nog contactloos worden betaald. Er zijn geen munten meer verkrijgbaar in het stadion, de munten zijn tot 1 oktober nog wel in te leveren bij de horecakiosken. Om dit bij een wedstrijd te doen, is FC Twente – Heracles (20 september) de laatste mogelijkheid om je munten in te leveren bij de kiosken. En anders kan dit op doordeweekse dagen bij de receptie van De Grolsch Veste. 

De grolsch veste 00

Supporters die niet met de pinpas willen betalen, kunnen gebruik maken van de Vestekaart*. 

Hoe waardeer ik de Vestekaart op?

  • Online via IDeal;
  • Tijdens de wedstrijden bij service/opwaardeerpunten voor De Grolsch Veste, met pinpas en contant geld;
  • Op doordeweekse dagen bij de receptie van het stadion. Hier zijn de munten ook nog in te leveren en kan het tegoed van de munten worden bijgeschreven op de Vestekaart. 

Contactloos betalen
Sinds begin vorig jaar is het in De Grolsch Veste mogelijk om bij de horecakiosken contactloos te betalen met de pinpas. Hier wordt door supporters al in groten getale gebruik van gemaakt. 

Ik heb na 1 oktober nog munten, kan ik deze nog inwisselen?
De munten zijn dan niet meer te gebruiken in de horecakiosken bij de thuiswedstrijden, maar kunnen tijdens kantooruren nog wel ingewisseld worden bij de receptie. Daarmee kan de Vestekaart worden opgewaardeerd. 

Ik heb geen seizoenkaart, hoe kom ik aan een Vestekaart? 
Een Vestekaart is voor €2,- verkrijgbaar bij de servicepunten in De Grolsch Veste en op doordeweekse dagen bij de receptie van het stadion. 

INSTRUCTIES VESTEKAART OM THUIS OP TE WAARDEREN

1.     Download de myNetPay app via de App Store of Google Play of ga naar de website fcwente.mynetpay.nl

2.     Log in met jouw Vestekaartnummer en jouw unieke wachtwoord (onder de kraslaag) die zich bevinden op de achterkant van jouw Vestekaart

3.     Personaliseer je wachtwoord

4.     Klik op “opwaarderen” om via iDEAL saldo op de Vestekaart te zetten

5.     Selecteer een bedrag en selecteer vervolgens jouw bank om af te rekenen

6.     Je wordt nu doorgestuurd naar de betaalpagina van jouw bank. Volg nu de stappen van de bank om de bestelling af te ronden.

Het is ook mogelijk om de Vestekaart rondom wedstrijden bij de service/opwaardeerpunten in De Grolsch Veste op te waarderen met pinpas of contant geld. Tevens is het mogelijk om op doordeweekse dagen de kaart op te waarderen bij de receptie van De Grolsch Veste, geopend op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.