Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Contactloos betalen in De Grolsch Veste

Met ingang van het nieuwe seizoen kan er bij thuiswedstrijden in de horecakiosken van De Grolsch Veste uitsluitend nog contactloos worden betaald. Alle kiosken worden voorzien van pinapparaten, zodat overal met de pinpas kan worden afgerekend. Met ingang van de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe seizoen zijn er geen munten meer verkrijgbaar in het stadion, de munten zijn tot 1 oktober nog wel in te leveren bij de horecakiosken.

De grolsch veste 00

Supporters die niet met de pinpas willen betalen, kunnen gebruik maken van de Vestekaart*. Deze kaart wordt eind juli gratis meegestuurd met de nieuwe seizoenkaart.

Hoe waardeer ik de Vestekaart op?

  • Online via IDeal;
  • Tijdens de wedstrijden bij service/opwaardeerpunten in De Grolsch Veste, met pinpas en contant geld;
  • Op doordeweekse dagen bij de receptie van het stadion. Hier zijn de munten ook nog in te leveren en kan het tegoed van de munten worden bijgeschreven op de Vestekaart.

Sinds begin vorig jaar is het in De Grolsch Veste mogelijk om bij de horecakiosken contactloos te betalen met de pinpas. Hier wordt door supporters  al in groten getale gebruik van gemaakt. De leden van de TOS, Gouden Talenten en Pegasus Club maken sinds afgelopen seizoen in de businessruimtes reeds gebruik van de Vestekaart.

Ik heb na 1 oktober nog munten, kan ik deze nog inwisselen?
De munten zijn dan niet meer te gebruiken in de horecakiosken bij de thuiswedstrijden, maar kunnen tijdens kantooruren nog wel ingewisseld worden bij de receptie. Daarmee kan de Vestekaart worden opgewaardeerd.

Ik heb geen seizoenkaart, hoe kom ik aan een Vestekaart?
Een Vestekaart is voor ‚ā¨2,- verkrijgbaar bij de servicepunten in De Grolsch Veste en op doordeweekse dagen bij de receptie van het stadion.

* In juli ontvang je samen met jouw te ontvangen seizoenkaart meer informatie over deze Vestekaart.