Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Cheque SV Hengelo besteed aan Hengelose gezinnen Supporter van Elkaar

Scoren in de wijk ontving vorige maand een waardecheque van € 200,00 van de supportersvereniging Hengelo, in het kader van maatschappelijke betrokkenheid. Dit bedrag is in het project Supporter van Elkaar besteed om een tas te vullen met spullen voor 14 deelnemende gezinnen uit Hengelo.

In het pakket zit stoepkrijt en een springtouw met daarbij beweegopdrachten, een leesboek om de leesvaardigheden van kinderen te bevorderen, een schema met gezonde maaltijden en een mondkapje van FC Twente, scoren in de wijk voor de ouders.

Img 20201029 wa0003%20 %202

De gezinnen bestaan uit Nederlanders, Turken, Syriërs, Iraniërs en Litouwers. Door de corona tijd is er wel structureel contact met de ouders in dit project. Echter kunnen de bijeenkomsten met het hele gezin niet doorgaan, wegens de corona maatregelen. Op deze manier blijft er contact met de deelnemende gezinnen.

Het project wordt ondersteund door de Gemeente Hengelo, Gemeente Enschede, Gemeente Oldenzaal, Welbions, Domijn, WBO Wonen, Ons Huis, Menzis, ROC van Twente, Universiteit Twente, Saxion Hogeschool, de Vriendenloterij en de Provincie Overijssel.