Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Business vooruitblik: FC Twente - Willem II

Zaterdag spelen wij de belangrijke thuiswedstrijd tegen Willem II. In De Grolsch Veste wordt om 18:30 uur afgetrapt tegen Willem II. In deze fase van de competitie zijn de 3 punten meer dan welkom, met name tegen een directe concurrent. Vorig seizoen eindigde het treffen in een 2-1 overwinning voor FC Twente.

Zoals u gewend bent, zijn er naast de wedstrijd, nog vele andere activiteiten op business gebied rondom de wedstrijd. Deze lichten wij hier graag toe. 

Img 0950

Ladies Night ‘noppen vs. naaldhakken’

Zaterdag staat de Hatrans Plaza compleet in het teken van onze dames! We organiseren namelijk weer een Ladies Night. Oftewel, een topavond voor alle vrouwen. Beleef een ontspannen (netwerk)avond onder het genot van een drankje, muziek, luxe proeverijen en een winkelstraat! Na afloop van de wedstrijd kunnen de voetjes van de vloer met de swingende band ‘Beethoven’. Na afloop van de Ladies Night ontvangen de dames ook nog eens een goedgevulde goodiebag. 

Het gehele programma van de Ladies Night zien? Klik dan hier

Meer informatie >

Uitgebreide dinermogelijkheden in restaurant De Veste

Heerlijk dineren voorafgaand aan een thuiswedstrijd? Dit kan in restaurant De Veste! Hier serveren we het Warming-up Buffet en het Hattrick-Menu. Het Warming-Buffet is een formule waarbij onze chef u vanaf het buffet diverse warme en koude gerechten serveert. Het Hattrick-Menu is daarentegen een 3-gangenmenu waarbij alles tot in de puntjes voor u wordt verzorgt.

Speciaal voor onze sponsoren hebben wij bij de resterende thuiswedstrijden van dit seizoen een mooie korting in Restaurant de Veste. Wilt u meer informatie of reserveren? Klik hier

Tafel reserveren >

De Derde Helft: de laatste zaterdagavond wedstrijd van dit seizoen

Na afloop van de wedstrijd zal de band Beethoven de muzikale inbreng verzorgen in de TOS-Lounge waar zij de Ladies Night in stijl af zullen sluiten. In de Pegasus Lounge is niemand minder dan DJ Gilian Danieli de gangmaker.

Wedstrijd- en balsponsor

Bij FC Twente – Willem II is Havi Travel wedstrijdsponsor en Webhelp balsponsor. Naast het promotionele moment mogen de sponsors na de wedstrijd op de foto met de Man of the Match.

Voor een gereduceerd tarief naar FC Twente - Willem II

Voor de wedstrijd FC Twente – Willem II willen we zoveel mogelijk support in De Grolsch Veste. Om die reden bieden wij onze sponsoren de kans om tegen een gereduceerd tarief business kaarten te bestellen. U kunt uw kaarten, ook wanneer u in het bezit bent van een business membercard, aanschaffen via commercie@fctwente.nl. Heeft u geen business membercard? Bestel deze dan direct en krijg twee business kaarten cadeau!

Kaarten bestellen >