Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Business: Vooruitblik FC Twente - SC Cambuur

FC Twente gaat terug naar de Eredivisie! Het seizoen wordt daarom feestelijk afgesloten op vrijdag 3 mei met de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. Om 20:00 uur begint de bal te rollen in De Grolsch Veste. Het volgende kan u van ons verwachten.

Vooruitblik%20cambuur

Buffet in Bistro De Veste

Uw avond zorgeloos beginnen? Dat kan in Bistro de Veste, onze koks staan voor u klaar om u culinair in de watten te leggen. U kunt hier bekijken wat er op het menu staat voorafgaand aan FC Twente – SC Cambuur.

Reserveren 

DERDE HELFT

Na de wedstrijd wordt het seizoen feestelijk afgesloten met volop live muziek. DJ Nick Faulhaber verzorgt de muziek in het gedeelte van de Hatrans Plaza / TOS Lounge. In het gedeelte van de Hatrans Plaza / Gouden Talenten is er Happy Hour van 22:30 tot 23:30 en zorgt Die Powerhosen voor een sfeervolle schlagershow. Het belooft een onvergetelijke seizoenafsluiting te worden in beide lounges. 

WEDSTRIJD- EN BALSPONSOR

Tijdens FC Twente – SC Cambuur is Switch IT Solutions de wedstrijdsponsor. Koetse Interior Projects & Design is de balsponsor van de avond. Naast het promotionele moment mogen de sponsors na de wedstrijd op de foto met de Man of the Match.

Bent u erbij tijdens FC Twente - SC Cambuur?

U kunt uw kaarten, wanneer u in het bezit bent van een businessmembercard, aanschaffen via commercie@fctwente.nl. Heeft u geen business membercard? Bestel deze dan direct en krijg twee business kaarten cadeau!

Als lid van de TOS, Gouden Talenten lid of Pegasus Club uw gratis kaarten afnemen? Dat kan hier, u dient hiervoor in te loggen. Heeft u verder nog vragen over de wedstrijdkaarten dan kunt u deze stellen aan commercie@fctwente.nl.