Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Business vooruitblik: FC Twente - PEC Zwolle

Dinsdag ontvangen we om 18:30 uur in De Grolsch Veste PEC Zwolle. Zoals u gewend bent zijn er, naast de wedstrijd, nog vele andere activiteiten op business gebied gepland. Hieronder een kort overzicht 

3j5a9318

Kennisevent ‘Talent en innovatie uit Twente’

Komende dinsdag staat het kennisevent ‘Talent en innovatie uit Twente’ centraal in Hatrans Plaza. De Grolsch Veste is een uitgelezen locatie om talent en innovatie in de regio Twente meer onder de aandacht te kunnen brengen. Rondom FC Twente – PEC Zwolle organiseren wij, in samenwerking met de Provincie Overijssel, de UT en Novel-T, een speciaal kennis event genaamd: ‘Innovatie en talent uit Twente’

Een evenement speciaal voor ondernemingen uit Twente en Zwolle waarin we de focus leggen op het verbinden van twee innovatieve regio’s. Vanaf 16:00 uur worden de gasten welkom geheten door dagvoorzitter Mike Verkouter. Onder het genot van een warm en koud buffet zullen diverse sprekers praten over een innovatief Overijssel en de mate waarop we dit kunnen professionaliseren en stimuleren. 

Uitgebreide dinermogelijkheden in restaurant De Veste

Heerlijk dineren voorafgaand aan een thuiswedstrijd? Dit kan in restaurant De Veste! Voorafgaand aan FC Twente - PEC Zwolle serveren wij het Warming-Buffet. Dit is een formule waarbij onze chef u vanaf het buffet diverse warme en koude gerechten serveert. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Een goede voorbereiding is het halve werk dinsdag.

Wilt u meer informatie of reserveren? Klik hier

Direct reserveren

Onbeperkt malse spareribs voorafgaand aan FC Twente – PEC Zwolle

Dinsdag om 18:30 uur, een ideaal tijdstip om voorafgaand aan de wedstrijd optimaal te genieten en onbeperkt spareribs te eten in De Grolsch Veste. Voor slechts € 17,50 bent u er al bij! Vanaf 17.00 uur opent het supportersrestaurant in de Champions Lounge haar deuren voor alle supporters. In de Champions Lounge, te midden van onze clubsuccessen, serveren wij heerlijke malse ribbetjes en krijgt u van ons de eerste Grolsch beugel cadeau. 

Tijdsnood? Ook om 17.30 uur bent u nog van harte welkom. Loopt het water u al in de mond? Reserveer dan snel uw plekje in de Champions Lounge. Voor meer info & reserveren klik hier.

Direct reserveren

De Derde Helft

Na afloop van de wedstrijd zal DJ Nick Faulhaber de muzikale inbreng verzorgen in de TOS-Lounge, in de Gouden Talenten zal dit worden verzorgd door Angelo Boë. 

Wedstrijd- en balsponsor

Bij FC Twente – PEC Zwolle is Moderna wedstrijdsponsor en Nijwa balsponsor. Naast het promotionele moment mogen beide sponsors na de wedstrijd op de foto met de Man of the Match.

Businesskaarten

FC Twente - PEC Zwolle bijwonen? U kunt uw kaarten, wanneer u in het bezit bent van een business membercard, aanschaffen via commercie@fctwente.nl. Heeft u geen business membercard? Bestel deze dan direct en krijg twee business kaarten cadeau!