Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Business: Vooruitblik FC Twente - Jong FC Utrecht

Vrijdag speelt FC Twente de eerste thuiswedstrijd van de tweede seizoenshelft, thuis tegen Jong FC Utrecht. Het duel in De Grolsch Veste begint om 20.00 uur.

 j5a3852

Schuif vanuit uw werk aan in Bistro de Veste

In Bistro de Veste zal er een heerlijk buffet worden geserveerd voorafgaand aan FC Twente - Jong FC Utrecht. Het buffet bestaat uit diverse koude en warme gerechten, van Parmaham tot zalmfilet, er is ruime keuze. Schuift u aan vrijdagavond?

Reserveer een tafel

DERDE HELFT

In de Hatrans Plaza / TOS-Lounge is Nick Faulhaber de DJ van de avond. In de Hatrans Plaza / Gouden talenten komt Mathijs van de Ven optreden na afloop van de wedstrijd. Wat de wedstrijd ook doet, de Derde Helft is altijd gezellig!

WEDSTRIJD- EN BALSPONSOR

Tijdens FC Twente – Jong FC Utrecht is Wildkamp wedstrijdsponsor en is G. Kaemingk balsponsor. Naast het promotionele moment mogen de sponsors na de wedstrijd op de foto met de Man of the Match.

BENT U ERBIJ TIJDENS FC TWENTE – JONG FC UTRECHT?

U kunt uw kaarten, wanneer u in het bezit bent van een business membercard, aanschaffen via commercie@fctwente.nl. Heeft u geen business membercard? Bestel deze dan direct en krijg twee business kaarten cadeau!

Als TOS-lid, Gouden Talenten lid of Pegasus member uw gratis kaarten afnemen? Dat kan hier, u dient hiervoor in te loggen. Heeft u verder nog vragen over de wedstrijdkaarten deze kunt u stellen aan commercie@fctwente.nl.