Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Business: Vooruitblik FC Twente - Almere City FC

De week begon goed in Utrecht, daar werd jong FC Utrecht met 1-6 verslagen. Vanavond zal FC Twente in eigen huis aftrappen tegen Almere City FC. Beide clubs hebben na tien speelrondes 20 punten veroverd.

Het belooft een spannende voetbalavond te worden in De Grolsch Veste, wat er te doen is in de Business Clubs kunt u onderstaand lezen:

 j5a5905

Herfstmenu in Bistro de Veste

De herfst doet zijn intrede in Twente, de tijd voor stoofpotten is weer aangebroken. In Bistro de Veste zullen onze koks een heerlijk herfstmenu serveren. Vanuit uw werk kunt u meteen aanschuiven en genieten van wildzwijnsham, wildstoof en vele andere lekkernijen. Wilt u het gehele menu bekijken dat kan hier.

Een tafel reserveren? 

De Derde Helft

In de Hatrans Plaza / TOS Lounge is het thema Oktoberfest van kracht. De Twentsche Toppers en DJ Ronny zullen optreden tijdens het Oktoberfest. 

Een exclusieve voorbeschouwing door Jan van Staa

Voorafgaand aan de wedstrijd FC Twente – Almere City FC zal Jan van Staa de voorbeschouwing verzorgen in Cook & Play en de Supportgroep. Samen met Jan kijken wij vooruit op de te spelen wedstrijd.

Wedstrijd- en balsponsor

De wedstrijdsponsor van de avond is Wisa Enschede BV. De balsponsor van de avond is EASYSLIM.NU. Naast het promotionele moment mag de sponsor na de wedstrijd op de foto met de Man of the Match van FC Twente – Almere City FC.

Bent u erbij tijdens FC Twente – Almere City FC?

U kunt uw kaarten, wanneer u in het bezit bent van een business membercard, aanschaffen via commercie@fctwente.nl. Heeft u geen business membercard? Bestel deze dan direct en krijg twee business kaarten cadeau! 

Als TOS-lid, Gouden Talenten lid of Pegasus member uw gratis kaarten afnemen? Dat kan hier, u dient hiervoor in te loggen. Heeft u verder nog vragen over de wedstrijdkaarten deze kunt u stellen aan commercie@fctwente.nl.