Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Business: Terugblik FC Twente – Jong PSV

Jong PSV was de tegenstander afgelopen zondagmiddag in De Grolsch Veste. Na de aftrap wisten de beloften al snel te scoren. Na rust kwam FC Twente op gelijke hoogte door een benutte penalty van Boere. Vlak voor het eindsignaal wist Aitor de 2-1 op het scorebord te brengen.

 j5a2596

De Broodbode op bezoek in Bistro de Veste

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Jong PSV werd de lunch in Bistro de Veste mede verzorgd door De Broodbode. Naast een seizoensgebonden buffet kon men genieten van de verscheidene broodjes van De Broodbode.

Op 14 oktober voor de wedstrijd FC Twente – MVV is het eveneens mogelijk om een tafel te reserveren in onze Bistro.

Voorbeschouwing met Huub Stevens

Voor de wedstrijd werd er door Huub Stevens, voetbalcoach en voormalig voetballer, vooruitgekeken op de wedstrijd FC Twente – Jong PSV. In Cook & Play en de Supportgroep deelde Huub Stevens zijn visie met de gasten.


Derde helft in de Business Lounges

Na de winst op Jong PSV kon men in de Hatrans Plaza / TOS Lounge genieten van de muzikale invulling door DJ Joop Wessels. In de Hatrans Plaza / Gouden Talenten Lounge was Le Freak La Femme de smaakmaker.

Wedstrijd- en balsponsor

Gedurende FC Twente – Jong PSV was Hekwerkonline.nl de wedstrijdsponsor. De balsponsor van de middag was Blue Mountain B.V.. Na afloop van de wedstrijd mochten beide sponsoren op de foto met de Man of the Match Aitor Cantalapiedra.

NEXT: FC Twente – MVV

Tijdens FC Twente – MVV vindt de familiedag plaats in de Hatrans Plaza. De gehele Hatrans Plaza wordt speciaal omgetoverd tot een kidsplein met verschillende activiteiten en versnaperingen. De wedstrijd kan gekeken worden vanaf de hoofdtribune.

Meer info over de familiedag

Wilt u losse kaarten bestellen voor de wedstrijd tegen MVV? U kunt uw kaarten, wanneer u in het bezit bent van een business membercard, aanschaffen via commercie@fctwente.nl. Heeft u geen business membercard? Bestel deze dan direct en krijg twee businesskaarten cadeau!