Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Business: Feestelijke Voetbalavond in De Veste

FC Twente boekte vrijdagavond voor de tiende keer op rij een zege in de competitie. Een prachtige serie. De punten werden door iedereen in De Grolsch Veste na afloop met open armen ontvangen en dat leidde tot menig feestje. 

2v7a8855

De voetbalavond was al op diverse manier feestelijk omlijst. FC Twente ontving het bestuur en de leden van de jubilerende scheidsrechtersvereniging uit Enschede dat haar 100-jarig jubileum viert en het grote aantal Twentse hoogheden dat in de Skylounge werd ontvangen trok de aandacht. In deze carnaval-periode kwamen zo'n honderd hoogheden en hun vervolg naar De Grolsch Veste. Het zorgde voor feestelijke taferelen en dat het feestgedruis zal komende week in menig Twentse plaats worden voortgezet. 

Voor aanvang van de wedstrijd bracht Eric Dijkstra samen met Jan Bruins een bezoek aan Cook & Play en de Supportgroep om samen vooruit te blikken op de wedstrijd en na afloop bracht Tom Boere een bezoek aan de business lounges. 

Komende week wachten twee uitduels, tegen Roda JC en Top Oss, waarna we u op vrijdag 15 maart, thuis tegen FC Volendam, weer graag willen verwelkomen in De Grolsch Veste. 

Foto's: Carolien Abbink

Foto-impressie FC Twente - FC Eindhoven