Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Business: FC Twente - vv Noordwijk

FC Twente heeft vrijdagavond een 1-0 zege geboekt op Almere City FC. Na acht minuten kwam FC Twente op voorsprong in De Grolsch Veste. Uit een schitterende aanval scoorde Tom Boere zijn zevende goal van het seizoen. 

Morgenavond zal er door FC Twente worden afgetrapt tegen vv Noordwijk in het bekertoernooi. Om 19.45 uur begint de bal te rollen in De Grolsch Veste. Op businessniveau vindt het volgende plaats:

Vvnoordwijk

Op naar een stampvolle Veste!

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen vv Noordwijk wordt er een heerlijk stamppotbuffet geserveerd in Bistro de Veste. Een goede bodem voor een pot ouderwets bekervoetbal. Vanaf 18.15 uur bent u van harte welkom om aan te schuiven aan het buffet met verschillende stamppotten en uiteraard de enige echte rookworst! 

Reserveer een tafel

Wedstrijd- en balsponsor

Tijdens FC Twente – vv Noordwijk is Previder wedstrijdsponsor en EVK Installatie balsponsor. Naast het promotionele moment mogen beide sponsors na de wedstrijd op de foto met de Man of the Match.

Bent u erbij tijdens FC Twente – vv Noordwijk?

U kunt uw kaarten aanschaffen via commercie@fctwente.nl. Vaste Business Seat houders kunnen een kaart bijkopen voor € 10,-. Overige bedrijven en supporters kunnen voor € 25,- kaarten kopen voor op de hoofdtribune.