Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Business FC Twente - sc Heerenveen

FC Twente neemt het zaterdagavond in De Grolsch Veste op tegen sc Heerenveen, de huidige nummer 10 van de Eredivisie. De ploegen zijn slechts drie punten van elkaar verwijdert op de ranglijst. De Tukkers kunnen weer rekenen op massale steun van de eigen aanhang. Voor het treffen tussen de twee clubs zijn inmiddels al 26.250 kaarten verkocht. De KNVB heeft scheidsrechter Joey Kooij aangesteld om dit duel te leiden. De 28-jarige arbiter zal in Enschede worden bijgestaan door assistent-scheidsrechters Patrick Inia en Dyon Fikkert. De wedstrijd begint om 20.45 uur en zoals gewoonlijk vinden er in de business ruimtes van De Grolsch Veste rondom de wedstrijd diverse activiteiten plaats. Steunt u de ploeg ook naar een belangrijke overwinning?

 j5a1173%20%281%29

Wedstrijd- en balsponsor 

De wedstrijdsponsor bij FC Twente - sc Heerenveen is Grolsch. De balsponsoren van de avond zijn DifferIT - AFAS Software Partner en Koetse Interior Projects & Design.

Heerlijke aftrap in Bistro de Veste

Op de wedstrijddag staan onze koks weer voor u klaar om u culinair in de watten te leggen en wacht er een heerlijk buffet op u in Bistro de Veste. Verscheidene warme en koude gerechten worden a.s. zaterdag voor de wedstrijd FC Twente - sc Heerenveen vanaf 18.45 uur voor u geserveerd. Het betreft een all-in formule waarbij de binnenlands gedistilleerde dranken zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd. Het laagdrempelige karakter, de uitstekende gerechten en de informele sfeer maken het tot een perfecte basis voor een samenzijn met vrienden, familie, collega's of met uw zakenrelaties.

MEER INFORMATIE & RESERVEREN   

De 3e helft

Na de wedstrijd FC Twente - sc Heerenveen treedt zanger Gert Valk op in de TOS en wordt er voor haar leden gezorgd voor een heerlijke snack die mogelijk wordt gemaakt door Qua Koken. Bij de Gouden Talenten zorgt toetsenist Joop Gerrits voor entertainment en in de Pegasus Lounge staat a.s. zaterdagavond een nieuwe clubnight op het programma: Sins of Pegasus part 2. In de Hatrans Lounge draait DJ Miss More en in Hatrans Café maakt DJ Erwin er een onvergetelijk feestje van.

Bent u er zaterdag 29 februari bij in De Grolsch Veste?

U kunt uw kaarten, wanneer u in het bezit bent van een business membercard, aanschaffen via commercie@fctwente.nl. Heeft u geen business membercard? Bestel deze dan direct en krijg twee business kaarten cadeau! Als TOS-lid, Gouden Talenten lid of Pegasus member uw gratis kaarten afnemen? Dat kan hier, u dient hiervoor in te loggen. Heeft u verder nog vragen over de wedstrijdkaarten deze kunt u stellen aan commercie@fctwente.nl.

Tevens kunt u als business lid nog gebruik maken van het Februari Business Pakket. Meer informatie over deze actie kunt u vinden in onderstaande afbeelding. Kaarten zijn te bestellen via commercie@fctwente.nl.


Stijging kosten zorgt voor verhoging van bierprijzen

I.v.m. een stijging van de kosten is er in overleg met de besturen van de businessclubs besloten om met ingang van 1 januari 2020 de bierprijs bij de business catering te verhogen naar €2,75 voor een normaal biertje. Hiermee verwachten wij in ieder geval de komende periode niet nogmaals de prijzen aan hoeven te passen van dit product.

Voetbalforum

Tijdens diverse topwedstrijden kijken we samen met diverse coryfeeën uit de voetbalwereld vooruit op de wedstrijd tijdens het Voetbalforum. Onder begeleiding van journalist Eddy van der Ley, blikken de coryfeeën daarnaast terug op hun successen en beantwoorden zij uw vragen. Wilt u ook eens een Voetbalforum ook bijwonen? Reserveer dan nu uw plek voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord op 3 mei.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE