Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Business FC Twente - Go Ahead Eagles

Op dinsdag 17 december speelt FC Twente de tweede ronde van de KNVB beker tegen Go Ahead Eagles. Om 18.30 uur wordt er afgetrapt in De Grolsch Veste. FC Twente won in de eerste ronde met 0-2 van Tweede Divisionist De Treffers. In Groesbeek wist Keito Nakamura twee keer het net te vinden. Vorig seizoen troffen Go Ahead Eagles en FC Twente elkaar al in de Keuken Kampioen Divisie. Beide ploegen wisten hier één keer te winnen. Er zijn voor deze bekerwedstrijd al 13.500 kaarten verkocht. De Eerste Divisionist neemt ook ruim 680 supporters mee naar De Grolsch Veste. Het belooft dus weer een mooie voetbalavond te worden. Komt u FC Twente ook aanmoedigen? In de business ruimtes van het stadion zijn rondom de wedstrijd diverse activiteiten.

 j5a1173%20%281%29

Wedstrijd- en balsponsor 

De wedstrijdsponsor bij FC Twente - Go Ahead Eagles is Wildkamp. De balsponsoren van de avond zijn Nijwa Groep en Daniels Huisman Advocaten.

Heerlijke aftrap in Bistro de Veste

Op de wedstrijddag staan onze koks weer voor u klaar om u culinair in de watten te leggen en wacht er een heerlijk buffet op u in Bistro de Veste. Verscheidene warme en koude gerechten worden a.s. zondag voor de wedstrijd FC Twente - FC Twente vanaf 17.00 uur voor u geserveerd. Het betreft een all-in formule waarbij de binnenlands gedistilleerde dranken zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd. Het laagdrempelige karakter, de uitstekende gerechten en de informele sfeer maken het tot een perfecte basis voor een samenzijn met vrienden, familie, collega's of met uw zakenrelaties.

MEER INFORMATIE & RESERVEREN   

De 3e helft

Na de wedstrijd FC Twente - Go Ahead Eagles treedt DJ Miss More op in de Hatrans Lounge. In de Vriendenkring zorgt DJ Charly Smith voor entertainment. Dit wordt u aangeboden door Hatrans Logistics – Gerard van Hal.

Bent u er dinsdag17 december bij in De Grolsch Veste?

U kunt uw kaarten, wanneer u in het bezit bent van een business membercard, aanschaffen via commercie@fctwente.nl. Heeft u geen business membercard? Bestel deze dan direct en krijg twee business kaarten cadeau!

Als TOS-lid, Gouden Talenten lid of Pegasus member uw gratis kaarten afnemen? Dat kan hier, u dient hiervoor in te loggen. Heeft u verder nog vragen over de wedstrijdkaarten deze kunt u stellen aan commercie@fctwente.nl.

Voetbalforum

Bij de bekerwedstrijd FC Twente - Go Ahead Eagles kijken we samen met diverse coryfeeën uit de voetbalwereld vooruit op de wedstrijd tijdens het Voetbalforum. Onder begeleiding van journalist Eddy van der Ley, blikken de coryfeeën daarnaast terug op hun successen en beantwoorden zij uw vragen. Wilt u ook eens een Voetbalforum ook bijwonen? Reserveer dan nu uw plek.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE