Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Business FC Twente - FC Groningen

FC Twente speelt zaterdagavond weer haar eerste competitiewedstrijd na de winterstop. De Tukkers nemen het in De Grolsch Veste op tegen FC Groningen, de huidige nummer 10 van de Eredivisie. Supporters lijken ook helemaal klaar te zijn voor een frisse start in 2020 en komen weer in grote getale naar het stadion om de ploeg van trainer Gonzalo Garcia te steunen. Er zijn inmiddels al zo'n 26.000 kaarten verkocht voor dit duel.

FC Groningen en FC Twente stonden dit seizoen al eerder tegenover elkaar. In de tweede speelronde gingen de Tukkers op bezoek in Groningen en stond er na 90 minuten een 1-3 eindstand op het scorebord. De Groningers kregen vlak voor rust twee rode kaarten en tegen negen man wist FC Twente de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe te trekken. Weet FC Twente ook zaterdag de 3 punten voor zich te winnen? Het belooft weer een mooie voetbalavond te worden. Komt u FC Twente ook aanmoedigen? De wedstrijd begint om 19.45 uur. In de business ruimtes van het stadion zijn rondom de wedstrijd diverse activiteiten.

 j5a1173%20%281%29

Wedstrijd- en balsponsor 

De wedstrijdsponsor bij FC Twente - FC Groningen is BeljonWesterterp. De balsponsor van de avond is HST Groep.

Heerlijke aftrap in Bistro de Veste

Op de wedstrijddag staan onze koks weer voor u klaar om u culinair in de watten te leggen en wacht er een heerlijk buffet op u in Bistro de Veste. Verscheidene warme en koude gerechten worden a.s. zaterdag voor de wedstrijd FC Twente - FC Groningen vanaf 17.45 uur voor u geserveerd. Het betreft een all-in formule waarbij de binnenlands gedistilleerde dranken zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd. Het laagdrempelige karakter, de uitstekende gerechten en de informele sfeer maken het tot een perfecte basis voor een samenzijn met vrienden, familie, collega's of met uw zakenrelaties.

MEER INFORMATIE & RESERVEREN   

De 3e helft

Na de wedstrijd FC Twente - FC Groningen is er in de TOS lounge voor de leden gezorgd voor een broodje braadworst met gebakken ui en saus. Joop Wessels draait na het fluitsignaal heerlijke hits.

Bij de Gouden Talenten treedt zangeres Merel op, in de Hatrans Lounge zorgt Soundsstation DJ Show voor entertainment, in het Hatrans Café staat DJ Erwin* en bij de Vriendenkring zal DJ Miss More* voor de hits zorgen.

* Aangeboden door Hatrans Logistics – Gerard van Hal.

Bent u er zaterdag 18 januari bij in De Grolsch Veste?

U kunt uw kaarten, wanneer u in het bezit bent van een business membercard, aanschaffen via commercie@fctwente.nl. Heeft u geen business membercard? Bestel deze dan direct en krijg twee business kaarten cadeau!

Als TOS-lid, Gouden Talenten lid of Pegasus member uw gratis kaarten afnemen? Dat kan hier, u dient hiervoor in te loggen. Heeft u verder nog vragen over de wedstrijdkaarten deze kunt u stellen aan commercie@fctwente.nl.

Stijging kosten zorgt voor verhoging van bierprijzen

I.v.m. een stijging van de kosten is er in overleg met de besturen van de businessclubs besloten om met ingang van 1 januari 2020 de bierprijs bij de business catering te verhogen naar €2,75 voor een normaal biertje. Hiermee verwachten wij in ieder geval de komende periode niet nogmaals de prijzen aan hoeven te passen van dit product.

Voetbalforum

Tijdens diverse topwedstrijden kijken we samen met diverse coryfeeën uit de voetbalwereld vooruit op de wedstrijd tijdens het Voetbalforum. Onder begeleiding van journalist Eddy van der Ley, blikken de coryfeeën daarnaast terug op hun successen en beantwoorden zij uw vragen. Wilt u ook eens een Voetbalforum ook bijwonen? Reserveer dan nu uw plek voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord op 3 mei.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE