Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Business FC Twente - AZ

FC Twente neemt het zaterdagavond in De Grolsch Veste op tegen AZ, de huidige nummer 2 van de Eredivisie. De KNVB heeft scheidsrechter Allard Lindhout aangesteld om dit duel te leiden. De wedstrijd begint om 18.30 uur en zoals gewoonlijk vinden er in de business ruimtes van De Grolsch Veste rondom de wedstrijd diverse activiteiten plaats.

 j5a1173%20%281%29

Wedstrijd- en balsponsor 

De wedstrijdsponsor bij FC Twente - AZ is Pure Energie. De balsponsoren van de avond zijn Kreuwel Plastics en Leferink Fiscaal Juristen.

Heerlijke aftrap in Bistro de Veste

Op de wedstrijddag staan onze koks weer voor u klaar om u culinair in de watten te leggen en wacht er een heerlijk buffet op u in Bistro de Veste. Verscheidene warme en koude gerechten worden a.s. zaterdag voor de wedstrijd FC Twente - AZ vanaf 16.00 uur voor u geserveerd. Het betreft een all-in formule waarbij de binnenlands gedistilleerde dranken zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd. Het laagdrempelige karakter, de uitstekende gerechten en de informele sfeer maken het tot een perfecte basis voor een samenzijn met vrienden, familie, collega's of met uw zakenrelaties.

MEER INFORMATIE & RESERVEREN   

De 3e helft

Na de wedstrijd FC Twente - AZ draait DJ Nick Faulhaber in de TOS Lounge, is daar een verlichte dansvloer en wordt er voor haar leden gezorgd voor heerlijke saté stokjes met seroendeng rijst, satésaus en kroepoek. Bij de Gouden Talenten zorgt de band Tik Maar Af! voor hits en meezingers in een swingend akoestisch jasje. In de Hatrans Lounge treedt zanger Marcel Mengerink* op en in Hatrans Home staan de Kneiters*. De Pegasus Lounge staat a.s. zaterdagavond in het teken van Red Valentine.

*Aangeboden door Hatrans Logistics.

Bent u er zaterdag 15 februari bij in De Grolsch Veste?

U kunt uw kaarten, wanneer u in het bezit bent van een business membercard, aanschaffen via commercie@fctwente.nl. Heeft u geen business membercard? Bestel deze dan direct en krijg twee business kaarten cadeau!

Als TOS-lid, Gouden Talenten lid of Pegasus member uw gratis kaarten afnemen? Dat kan hier, u dient hiervoor in te loggen. Heeft u verder nog vragen over de wedstrijdkaarten deze kunt u stellen aan commercie@fctwente.nl.

Stijging kosten zorgt voor verhoging van bierprijzen

I.v.m. een stijging van de kosten is er in overleg met de besturen van de businessclubs besloten om met ingang van 1 januari 2020 de bierprijs bij de business catering te verhogen naar €2,75 voor een normaal biertje. Hiermee verwachten wij in ieder geval de komende periode niet nogmaals de prijzen aan hoeven te passen van dit product.

Voetbalforum

Tijdens diverse topwedstrijden kijken we samen met diverse coryfeeën uit de voetbalwereld vooruit op de wedstrijd tijdens het Voetbalforum. Onder begeleiding van journalist Eddy van der Ley, blikken de coryfeeën daarnaast terug op hun successen en beantwoorden zij uw vragen. Wilt u ook eens een Voetbalforum ook bijwonen? Reserveer dan nu uw plek voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord op 3 mei.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE