Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Boere en Oosterwijk vraagteken voor duel met RKC

Drie dagen na de KNVB bekerwedstrijd tegen vv Noordwijk speelt FC Twente opnieuw in De Grolsch Veste. Vrijdagavond (20.00 uur) treedt de ploeg van trainer Marino Pusic aan tegen RKC Waalwijk. De vooruitblik op het thuisduel. 

Ave 1087
"Ulrich Bapoh is optie voor de spitspositie”

Richting het duel met RKC, dat dinsdag voor de beker te sterk was voor PSV, staat achter de namen van Tom Boere en Jari Oosterwijk een vraagteken. Boere heeft lichte spierklachten en Oosterwijk heeft afgelopen niet getraind wegens ziekte. “We hebben nu twee dagen gehad om Tom op te lappen en we kijken morgen of hij fit genoeg is om te spelen. Datzelfde geldt voor Jari, die zich vandaag weer op de club heeft gemeld. Ulrich Bapoh is de optie voor de spitspositie.” Matthew Smith kreeg dinsdag rust en keert terug in de selectie. “Die rust heeft hem goed gedaan. Hij had wat last, maar heeft twee keer goed meegetraind.”

RKC Waalwijk schakelde dinsdagavond in de beker PSV uit. De ploeg van trainer Fred Grim won in Eindhoven met 2-3. “Dat hebben ze knap gedaan. RKC is een team met plus- en minpunten, het is aan ons om daar gebruik van te maken. Kwaliteit hebben ze sowieso, anders win je niet van PSV. Ik verwacht dat RKC zich in laten zakken en dat wij veel de bal zullen hebben.”

FC Twente – RKC Waalwijk, aanvang 20.00 uur, staat onder leiding van Christian Mulder.

Ben jij er vrijdag bij in De Grolsch Veste?

Kaarten voor de wedstrijd zijn verkrijgbaar via kaartverkoop.fctwente.nl en tussen 09.00 en 17.00 bij de receptie van De Grolsch Veste. Voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk heb je geen Clubcard nodig, iedereen kan eenvoudig kaarten kopen. 

BESTEL KAARTEN