Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Bezoekersinfo FC Twente - PSV

Zaterdag start voor FC Twente het nieuwe seizoen weer in de Eredivisie. Om 20.45 uur wordt er afgetrapt tegen PSV in De Grolsch Veste. Hierbij belangrijke informatie voor alle bezoekers.

Tourniquet

Lees onderstaande informatie goed ter voorbereiding op aanstaande zaterdag. 

Nieuwe seizoenkaarten 

Alle seizoenkaart- en Premium Seat-houders hebben voor het nieuwe seizoen een nieuwe seizoenkaart ontvangen. De seizoenkaart van afgelopen seizoen is dan ook niet meer geldig. Let er op dat je zaterdag de correcte seizoenkaart meeneemt. Mocht je de nieuwe seizoenkaart nog niet hebben ontvangen? Neem dan contact op met de afdeling Service & Ticketing. 

Contact


Betalen bij de catering

Met ingang van het seizoen (2019/2020) kan er bij thuiswedstrijden in de horecakiosken van De Grolsch Veste uitsluitend nog contactloos worden betaald. Alle kiosken zijn voorzien van pinapparaten, zodat overal met de pinpas kan worden afgerekend. Met ingang van de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe seizoen zijn er geen munten meer verkrijgbaar in het stadion, de munten zijn tot 1 oktober nog wel in te leveren bij de horecakiosken. Supporters die niet met de pinpas willen betalen, kunnen gebruik maken van de Vestekaart. Deze kaart is meegestuurd met de nieuwe seizoenkaart. 

Mocht je gebruik willen maken van de Vestekaart, vergeet deze dan niet voorafgaand de wedstrijd op te waarderen, thuis of bij 1 van de servicepunten bij het stadion. Tip: waardeer je Vestekaart thuis op zodat je niet in de rij hoeft te staan.  

Info Vestekaart

Gedeeltelijke afsluiting Lonnekerbrug 

De Lonnekerbrug over het Twentekanaal in de Auke Vleerstraat is zaterdagavond vanaf de A35 open. Na de wedstrijd is dit niet het geval en wordt het verkeer via borden omgeleid. Supporters die richting A35 gaan, dienen bij het uitrijden van het stadion rekening te houden met extra reistijd.

Zoals altijd adviseert FC Twente haar supporters zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer naar het stadion te komen.

Wij verzoeken iedereen om zaterdag op tijd naar het stadion te komen i.v.m. de verwachte drukte!