Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Balkon Beweegdag groot succes bij de Stoevelaar in Goor

Gisteren was het Nationale Balkon Beweegdag.Op ruim 400 locaties door heel het land kwamen in totaal meer dan tienduizend ouderen met elkaar in beweging en in contact. Sport- en beweegprofessionals, vrijwilligers en muziek bezorgen de ouderen een sportief maar bovenal gezellig beweegfeest.

Img 20210604 wa0003

FC Twente, scoren in de wijk heeft ook haar bijdrage geleverd, namelijk bij de Stoevelaar in Goor. FC Twente was hier aanwezig met het OldStars Walking Football team en Voetbalkoor van FC Twente. De spelers verrasten de ouderen in Goor door, samen met enkele leden van het FC Twente Voetbalkoor, te arriveren met de officiƫle spelersbus van FC Twente. Vanaf het gezamenlijke terras en hun eigen balkons waren de bewoners van de Stoevelaar toeschouwer van een Walking Football demonstratie. Daarnaast werd er gezongen en gedanst door zowel de Walking Footballers als het Voetbalkoor. Ook de begeleiding en de bewoners deden fanatiek mee, waardoor de balkondag zeer geslaagd was.