Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Avond vol Pure Liefde

Pure Energie en FC Twente organiseren uniek Valentijnsdiner in De Grolsch Veste

 j5a5017

Valentijnsdag, de dag waarop we pure liefde kennen. Liefde voor elkaar, voor een ander en voor de club. Hoofdsponsor Pure Energie is erg blij met haar klanten en heeft daarom een aantal klanten in het zonnetje gezet tijdens een Valentijnsdiner in De Grolsch Veste. Tien overgestapte klanten van Pure Energie mochten hun partner verrassen met een compleet verzorgd Valentijnsdiner in de Cook & Play Lounge van De Grolsch Veste.

"Valentijnsdag perfecte gelegenheid om onze dankbaarheid te tonen"

De gasten werden ontvangen door Kick van der Vall en Eddy Achterberg waarna de klanten konden genieten van een tot-in-de-puntjes verzorgd 3-gangen diner, uitgeserveerd door spelers uit de selectie. Nick Hengelman, Jeffrey de Lange, Haris Vučkić en Nacho Monsalve bezorgden de gasten een onvergetelijke avond. Een mooi vioolspel werd verzorgd door Alessandra Sordo Sanchez, en de zang was van Marleen ter Hedde.

"Erg leuk en bijzonder dat Pure Energie dit allemaal heeft georganiseerd. We zijn al jaren een tevreden klant bij Pure Energie. Toch is het ook mooi dat Pure Energie op deze manier haar liefde terug toont en net zo tevreden is met ons", vertelt Bert, klant bij Pure Energie. De winnaars verrasten hun partner ook met een persoonlijke videoboodschap, die getoond werd op de videowalls in De Grolsch Veste.

"We vinden het van belang om op zijn tijd eens iets leuks terug te doen voor onze klanten. Samen met FC Twente organiseren we vaak leuke activiteiten. Daar betrekken we onze klanten graag bij", vertelt Mandy Wolthuis, Communicatiemanager bij Pure Energie. "Daarnaast is Valentijnsdag de perfecte gelegenheid om onze dankbaarheid te tonen." 

Pure Energie en FC Twente gaan in de toekomst meer unieke en exclusieve evenementen organiseren voor klanten. Vanaf vandaag kun je je aanmelden bij FC Twente Stroom, daarmee maak je kans om bijvoorbeeld komend seizoen op de FC Twente teamfoto te gaan, mee te lunchen met de selectie, VIP-arrangementen in De Grolsch Veste en nog veel meer.

Lees meer over FC Twente Stroom


Foto's: Carolien Abbink