Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Angeline da Costa naar FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen heeft zich versterkt met Angeline da Costa. De 18-jarige Française heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend. Da Costa komt over van het Franse Rodez waarmee ze uitkwam op het hoogste Franse niveau. Op 15-jarige leeftijd maakte de Franse jeugdinternational reeds haar debuut op dat niveau.

Fct vrouwen 1

Angeline da Costa

“Ik ben blij aan te kunnen sluiten bij FC Twente Vrouwen. Voor mij is dit een mooie stap en een sportieve uitdaging om in het buitenland aan de slag te gaan. Het is goed voor mijn ontwikkeling, zowel als voetballer en als mens. Ik kijk er naar uit om met de ploeg om de bovenste plekken te strijden”.

Tommy Stroot

“Na het vertrek van Sherida Spitse wilden we graag nog een middenvelder aan de selectie toevoegen die ons sportief verder kan helpen en binnen onze visie past. We zijn dan ook blij dat we de selectie hebben kunnen versterken met Angeline da Costa. Ze is een jonge en talentvolle speelster die bij FC Twente Vrouwen de volgende stap in haar carrière wil maken. Wij willen haar daar graag bij helpen”.