Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Albert Frankenhuis nieuwe voorzitter Scoren in de wijk

Albert Frankenhuis is de nieuwe voorzitter van stichting FC Twente, scoren in de wijk. Na het vertrek van oud-voorzitter Ton Heerts is Scoren in de wijk op zoek gegaan naar een nieuwe voorzitter. Vanuit het bestuur is een selectiecommissie samengesteld. Deze commissie heeft een gewenst profiel opgesteld en een vacature opengesteld. Er hebben zich vijftien kandidaten aangemeld, waaruit een selectie is gemaakt van drie kandidaten. Met deze drie kandidaten zijn gesprekken gevoerd en op basis van deze gesprekken is Albert Frankenhuis voorgedragen door de selectiecommissie. Na een akkoord van het gehele bestuur van Scoren in de wijk, Raad van Commissarissen en Directie van FC Twente is Albert Frankenhuis benoemd als nieuwe voorzitter van Scoren in de wijk.

Scorenindewijk

Albert is al meer dan 35 jaar ondernemer en  na verkoop van zijn bedrijf werkt hij al 25 jaar als bedrijfscoach. Hij is actief in de profit- en non profit-sector. Hij is woonachtig en geboren in Enschede. Met de benoeming van Albert is het bestuur van Scoren in de wijk compleet, waarin zeven personen zitting hebben. Albert kijkt uit naar zijn nieuwe rol en wil als voorzitter van Scoren in de wijk  zijn maatschappelijke betrokkenheid vergroten en zijn kennis en kunde inzetten voor Scoren in de wijk.

Scoren in de wijk en FC Twente wensen Albert veel succes met zijn rol als voorzitter van de stichting.