Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

3-0 zege op Göztepe

Donderdagavond speelde FC Twente in Goor de oefenwedstrijd tegen het Turkse Göztepe. FC Twente boekte een 3-0 zege door doelpunten van debutant Aitor Cantalapiedra, Ulrich Bapoh en Matthew Smit.

20180802 fct g%c3%b6ztepe 2 2 header

Na een kwartier spelen was het nieuwkomer Aitor Cantalapiedra die zijn debuut in het shirt van FC Twente opsierde met een treffer. De Spaanse aanvaller kreeg de bal in de diepte aangespeelde en schoot vervolgens goed binnen. Kort voor rust zorgde Ulrich Bapoh met een hard schot op fraaie wijze voor een tweede Twentse treffer van de avond. Met een 2-0 voorsprong gingen de Tukkers ook de rust in. Met nog twintig minuten te spelen zorgde Matthew Smith voor de 3-0 en dat was ook de eindstand. Donderdag 10 augustus, een week voor de start van de competitie, speelt FC Twente opnieuw in Goor. Dan treft de Al-Taawoun, aanvang 19.00 uur.  

Foto's: Bas Everhard

FC Twente - Göztepe 3-0 (2-0)

Scoreverloop
17' Cantalapiedra 1-0
41' Bapoh 2-0
72' Smith 3-0

Opstelling FC Twente: Drommel, Van der Lely (78' Wieffer), Bijen, Schenk (57' Browning), Maria, Brama (78' Laukart), Smith (78' Van der Heyden), Holscher, Bapoh, Oosterwijk (63' Trotman), Cantalapiedra (46' Fernandes).