Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

13 speelsters geselecteerd voor nationale (jeugd) elftallen

Vanaf 2 maart verzamelen de nationale (jeugd) elftallen zich voor de interlandperiode. Maar liefst 13 speelsters van FC Twente Vrouwen zijn geselecteerd voor nationale selecties waaronder Oranje, A-selectie, onder 19, onder 23 en het Belgische nationale elftal.

Naomi%20hilhorst

Oranjeleeuwinnen
Renate Jansen, Lynn Wilms en Ashleigh Weerden zijn geselecteerd voor de Oranje A-selectie, zij nemen van 2 tot en met 11 maart deel aan Tournoi de France en spelen wedstrijden in Calais en Valenciennes.

Belgian Red Flames
Davinia Vanmechelen is geselecteerd voor het Belgische nationale elftal dat deel gaat nemen aan de Algarve Cup van 1 tot en met 12 maart. De eerste wedstrijd staat gepland op dinsdag 4 maart, dan speelt Belgiƫ tegen de nationale ploeg van Nieuw-Zeeland in de kwartfinale van de Algarve Cup.

Oranje Onder 23
Met vijf speelsters is FC Twente Vrouwen hofleverancier van Oranje Onder 23; Daphne van Domselaar, Cheyenne van den Goorbergh, Bente Jansen, Fenna Kalma en Danique Ypema zijn geselecteerd voor de komende interlandperiode in Marbella. Onder 23 oefent op vrijdag 6 maart tegen de leeftijdsgenoten uit Zweden om 16.00 uur en op zondag 8 maart speelt de selectie tegen Noorwegen om 13.00 uur. 

Oranje Onder 19
Van FC Twente Vrouwen zijn Ella Peddemors en Naomi Hilhorst geselecteerd voor de activiteit met Oranje Onder 19. De jeugdselectie van Oranje speelt drie verschillende vriendschappelijke wedstrijden in La Manga; tegen Denemarken op woensdag 4 maart om 12.00 uur, tegen de USA wordt gespeeld op vrijdag 6 maart om 18.00 uur en op zondag 8 maart speelt Oranje O19 tegen de Poolse Nationale ploeg om 14.00 uur.