Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

11 speelsters bij nationale selecties

Voor de komende interlandperiode zijn maar liefst elf speelsters geselecteerd voor (Jong) Oranje en België. Ashleigh Weerden en Renate Jansen zitten bij de selectie van de Oranje Leeuwinnen voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Estland en Turkije. Vanmechelen zal het met de Belgian Red Flames opnemen tegen Kroatië. FC Twente Vrouwen is met acht speelsters hofleverancier van Oranje Onder 23.

190409evh6177

Oranje Leeuwinnen 

Renate Jansen en Ashleigh Weerden maken deel uit van de selectie voor de Oranjeleeuwinnen voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Estland en Turkije. De wedstrijd tegen Estland vindt plaats op vrijdag 30 augustus in Estland. Op dinsdag 3 september neemt het Nederlands Elftal het op tegen Turkije in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen, de aftrap is om 20.00 uur. 

België 

Davinia Vanmechelen maakt deel uit van de 25-koppige selectie en speelt met het Belgische nationale elftal in eigen land een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Kroatië. Op dinsdag 3 september spelen ze in het stadion van Oud-Heverlee(België).

Oranje onder 23

Voor de selectie van Oranje Onder 23 staat er van 27 t/m 29 augustus een trainingsstage op het programma. Lynn Wilms, Bente Jansen, Cheyenne van den Goorbergh, Danique Ypema, Daphne van Domselaar, Fenna Kalma, Jamie Altelaar en Romy Speelman zijn geselecteerd voor de trainingsstage in Zeist.