Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

'1 minuut gratis winkelen' bij Jumbo: "Bijzondere ervaring"

Sinds de wedstrijd FC Twente - Willem II kunnen seizoenkaarthouders bij de competitiewedstrijden in De Grolsch Veste een bijzondere prijs winnen: ‘1 minuut gratis winkelen' bij één van de deelnemende Jumbo Supermarkten in de regio Twente. In de rust van iedere thuiswedstrijd maakt stadionspeaker Jan Bruins middels een verloting op de videowalls twee winnaars bekend die ieder bij een Jumbo filiaal de prijs mogen komen verzilveren. FC Twente kijkt samen met de eerste winnaars en filialen terug op deze, nu al, geslaagde actie.

Thumbnail jumbo%20enschede%20brouwerijplein

Bijzondere ervaring

De winnaars van de '1 minuut gratis winkelen'-loting in de rust van de wedstrijd FC Twente - Willem II en FC Twente - FC Emmen, hebben inmiddels hun prijs mogen verzilveren. Voor het gratis winkelen begon werden de regels nog eens uitgelegd. Hierna was er even tijd en ruimte om een strategie te bedenken. Vervolgens kon het echte werk beginnen. De managers en medewerkers van de Jumbo filialen hebben ervoor gezorgd dat het voor deze mensen een bijzondere beleving was. Dit zorgde uiteraard voor vrolijke gezichten en leuke reacties. Allen hebben bovendien voor een mooi bedrag bij elkaar gewinkeld tijdens deze actie.

Terugblik

Dhr. van Leussen, winnaar van de actie bij Jumbo Enschede Brouwerijplein, had kleinzoon Bram meegebracht en zei na afloop: "Het was een ontzettend leuke ervaring! We werden hartelijk ontvangen door filiaalmanager Mark ter Bekke en zijn collega’s. Na afloop hebben we nog even gezellig bij elkaar gezeten onder het genot van een kop koffie met gebak. Alles was prima geregeld, top." Ook de medewerkers van het filiaal vonden het een geslaagde ochtend en hebben hun best gedaan om het dhr. van Leussen zo plezierig en aangenaam mogelijk te maken.

Dhr. Ridderinkhof, de enthousiaste winnaar van Jumbo Den Ham, spreekt wel van een aparte gewaarwording. Ondanks dat hij zich vooraf goed had voorbereid voor het winkelen, kwam hij toch thuis met producten die hij van te voren niet had bedacht. "Ik had een plan waar te gaan en wat te pakken, maar waarom pak ik gaande weg ineens dan toch een fles water?" Filiaalmanager Rudy Veldkamp kijkt met een goed gevoel terug. "Het verliep allemaal verliep prima. De klant was zeer enthousiast en winkelde toevallig al regelmatig in mijn filiaal. Naast een supporter van FC Twente, hebben we met deze actie dus ook een vertrouwde klant blij kunnen maken. Tevens hebben we de actie 's ochtends vroeg gehouden. Het was toen nog niet zo druk in de winkel, waardoor dhr. Ridderinkhof vrij baan had."

Jumbo Leussink Hasselo heeft er voor de winnaar ook een bijzonder moment van gemaakt. Dhr. Grevinga en zijn vrouw werden hartelijk ontvangen door manager Soner Petekci en konden vervolgens zorgeloos aan de actie beginnen. Grevinga: "Het personeel van Jumbo Leussink heeft er alles aan gedaan om er een bijzondere ervaring voor ons van te maken. Ze waren goed voorbereid en erg enthousiast. Kortom; wij kijken terug op een zeer geslaagde ochtend! Wij bedanken Jumbo en FC Twente voor deze ervaring."

Kevin Roode van Jumbo Kuipers Oldenzaal liet weten dat winnaar dhr. Wigger super enthousiast en blij was met de gratis boodschappen. FC Twente heeft dhr. Wigger en zijn partner Chantal gevolgd tijdens het winkelen. Bekijk hieronder de video.Samenwerking Jumbo en FC Twente  

Ook dit seizoen slaan FC Twente en Jumbo de handen ineen en gaan beide partijen een samenwerking aan, voor het vierde opeenvolgende seizoen. Een partnerschap waar supporters in de regio Twente volop van kunnen profiteren. Ook dit jaar zijn er namelijk weer diverse acties bij de 26 Jumbo Supermarkten in de regio waar aan deelgenomen kan worden. Ook benieuwd of je de nieuwe winnaar bent van het 1 minuut gratis winkelen? Houdt dan de loting in de rust van de volgende thuiswedstrijd in de gaten en wie weet mag je gratis jouw winkelkar vullen bij één van de Jumbo filialen in de buurt! Gewonnen? FC Twente neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.