Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Grolsch

Grolsch is een merk dat weinig introductie behoeft. Je kent het van de beugel, Vakmanschap is Meesterschap en de vele speciaalbieren. En van de uitgesproken smaak. Ze brouwen namelijk al meer dan 400 jaar op basis van eigen overtuiging en met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Hierdoor zijn de bieren van Grolsch vol van smaak en hebben ze een rijke afdronk.

Grolsch wordt soms gezien als anders, als eigenzinnig. Zij noemen dat karakter. Karakter is het zelfvertrouwen en de overtuiging hebben om je eigen pad te kiezen. Grolsch is voor iedereen die weet waar die voor staat en die doet wat hij gelooft. Die zich tegenover niemand anders hoeft te bewijzen dan zichzelf. Want dat is wat Grolsch altijd heeft gedaan en altijd zal blijven doen.

Grolsch & FC Twente

Grolsch is vanaf de oprichting in 1965 nauw verbonden aan FC Twente. Trots op de regio, de fans, de club en het bier is wat ons twee samenbrengt. De samenwerking is onlangs nog verlengd, waardoor het biermerk tot medio 2030 als sponsor én naamgever van het stadion verbonden is aan de club.

Meer weten over Grolsch?

Grolsch