Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Printmedia

Waarom adverteren in de printmedia van FC Twente?

FC Twente beschikt over diverse printmedia waar u uw advertentie kunt plaatsen. Zo kunt u advertenties richten op diverse doelgroepen, bijvoorbeeld via een supportersmagazine of juist een businessmagazine. Welke past het best bij uw bedrijf?

Print%20media

FC Twente Inside

Het supportersmagazine voor alle FC Twente-fans! Een magazine dat 4x per jaar huis-aan-huis verschijnt met een oplage van 275.000 stuks. In dit magazine vind je alle informatie die je als fan wilt weten over FC Twente. Onder andere spelersinterviews, nieuws rondom de selectie en alle updates over de jeugdopleiding. 

Businessmagazine BASIS

Een businessmagazine met alle informatie, updates en nieuwtjes over business bij FC Twente. Met dit magazine, dat 3x per jaar naar 4.000 ontvangers wordt verzonden, worden sponsoren van FC Twente voorzien van de laatste ontwikkelingen binnen FC Twente.

Twente Thuis

Het programmaboekje van FC Twente. Dit boekje wordt voor elke thuiswedstrijd van FC Twente gedrukt en valt minimaal 17x per seizoen in de handen van de supporters (21.000 stuks). U bereikt zowel sponsoren als de fans van FC Twente. Het perfecte medium om zowel particulieren als bedrijven te bereiken!

Presentatiegids

Aan het begin van het seizoen worden in de presentatiegids alle (jeugd)teams van FC Twente voorgesteld en maakt men kennis met de nieuwe seizoensontwikkelingen. De presentatiegids heeft een oplage van 20.000 stuks per seizoen.

Ook adverteren via onze printmedia? 

Wij helpen u graag met het adverteren via onze printmedia! Wanneer u onderstaand formulier invult, zal een van onze accountmanagers contact met u opnemen.


Printmedia

Via dit formulier kunt u informatie aanvragen voor het adverteren via printmedia bij FC Twente. 
*= verplicht.