Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Wie gingen u voor?

De TOS businessclub bestaat momenteel uit ruim 180 verschillende bedrijven. Hieronder laten we diverse leden aan het woord.

Tos%20businessclub

De TOS Businessclub versterkt het relatienetwerk in een informele sfeer tijdens de wedstrijden en bij de activiteiten die het organiseert met als doel om de onderlinge contacten tussen de TOS-deelnemers zowel zakelijk als persoonlijk te vergroten.

Arthur van der Veer, reclamebureau Vanderveer

TOS combineert voor mij zakelijk netwerken met topsport en alle emoties die hier bij horen! Bovenal persoonlijk contact met een mooi sterk Twents bedrijvennetwerk. Het grote voordeel van de TOS zijn de extra inspirerende activiteiten die worden georganiseerd, zodat je de andere TOS leden goed leert kennen.

Raoul Werger, Oxilion

De TOS is een verlengstuk van mijn verkoop. Door naar de activiteiten te gaan leer ik veel mensen kennen die graag bij andere TOS-leden hun opdrachten onderbrengen. De gemoedelijke sfeer bij de wedstrijden en de hoge kwaliteit van de activiteiten zorgen voor een echte meerwaarde.

Loes Hassink, Hassink B.V.

- Talentvol

- Ondernemend

- Saamhorigheid

 Wouter du Gardijn, du Gardijn Groep

Meer informatie >