Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Premium Seats

Een toegankelijke Business Seat vanaf € 775,-

De Premium Seats bij FC Twente zijn de meest toegankelijke Business Seats in De Grolsch Veste. Sinds seizoen 2017/2018 zijn de Premium Seats namelijk in prijs verlaagd. Een Premium Seat inclusief toegang tot de Hatrans Lounge zijn al verkrijgbaar vanaf € 775,-. De prijsverschillen met een normale seizoenkaart zijn in sommige gevallen dus minimaal. Daarmee zijn deze Premium Seats uitermate geschikt voor een ZZP'er of een kleine zelfstandige.

Premium%20seats

Uw eigen Luxe Business Seats op de Diekmantribune

Als afnemer van Premium Seats, beschikt u over een luxe Business Seat op de Diekmantribune, aan de lange zijde van het stadion, en heeft u rondom de wedstrijden toegang tot de Hatrans Lounge. Dit geeft u de mogelijkheid om op informele wijze in contact te komen met andere Premium Seat-houders bij FC Twente, zonder de verplichting om een businesslidmaatschap af te nemen. 

Wie ging u voor:   

“Elke keer weer een bijzondere plek om, samen met vrienden en zakenrelaties, in de gezellige Hatrans Lounge te kunnen genieten van spannende wedstrijden. Plezier en business gecombineerd op een fantastische locatie!” aldus Patrick ten Broeke van Patrick’s Kaasboetiek.

De voordelen:

  • Luxe Business Seat op de Diekmantribune
  • Toegang tot Hatrans Lounge
  • Toegang tot alle thuiswedstrijden (inclusief KNVB beker voor Premium Seats Plus)

Premium Seats bij FC Twente 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul hieronder uw gegevens in en onze accountmanager Jeroen Bos neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Brochure Premium Seats (Plus)

Download

Zakelijke Premium Seats

Via dit formulier kunt u informatie aanvragen voor Premium Seats voor uw bedrijf. 
*= verplicht.