Restaurant De Veste

De beste voorbereiding op een thuiswedstrijd

FC Twente biedt u de mogelijkheid om voorafgaand aan een thuiswedstrijd culinair te genieten in Restaurant De Veste. In een gemoedelijke en zakelijke sfeer heten wij u en uw gasten van harte welkom. Ontwijk de drukte rondom wedstrijden en leef in ons restaurant ontspannen toe naar de aftrap.

Restaurant%20de%20veste

Schuif aan in De Grolsch Veste

Waan u aan de keukentafel van FC Twente. Elke thuiswedstrijd bereiden onze chef-koks de heerlijkste gerechten voor u, tot stand gekomen uit de meest verfijnde seizoensgebonden streekproducten. Geniet van een diverse maaltijd met luxe delicatessen in een sfeervolle ambiance!

Hattrick Menu: scoor voor de wedstrijd al 3x culinair!

Om op een ontspannen wijze toe te leven naar de wedstrijd serveren wij een heerlijk 3-gangenmenu. Iedere wedstrijd genieten van een wisselend menu met heerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance!

Ook vaste tafelgast Willy Sannemann is blij met de kwaliteit die geboden wordt: “Vanaf het begin zijn wij er altijd  tot volle tevredenheid bij geweest met onze gasten. Dolblij dus dat nu weer alles bij het oude is. Het 3-gangenmenu in restaurant De Veste levert uitsluitend blije gezichten op.”

Bij het 3-gangenmenu zijn consumpties, tot aanvang van de wedstrijd, inbegrepen.

Warming-up Buffet: aan úw warming-up zal het niet liggen!

Tijdens het Warming-up Buffet serveren onze koks vanaf een uitgiftepunt de meest verfijnde seizoensgebonden gerechten. Het buffet bestaat uit diverse warme en koude gerechten waarbij de dranken inbegrepen zijn.

“De diverse keuzes welke geboden worden voorafgaand aan een wedstrijd zijn groot en van een zeer goed niveau. De prijs-kwaliteitverhouding is prima en de kwaliteit van dit concept staat inmiddels buiten kijf, dit is voor een ieder aan te raden. Een uitgelezen mogelijkheid om te genieten voorafgaand aan de wedstrijd.” aldus Willy Sannemann.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees meer