FC Twente Vrouwen speelt haar thuiswedstrijden in het seizoen 2017-2018 bij ATC’65. De wedstrijden worden op vrijdagavond om 19.30 uur gespeeld. Bij deze wedstrijden is het mogelijk met je club de Kidssupport in te vullen. 

Voor alle thuiswedstrijden van FC Twente Vrouwen zijn we op zoek naar enthousiaste clubs die de Kidssupport invullen. De Kidssupport houdt in dat jij met je clubgenoten een bijdrage levert aan de (opkomst) wedstrijd van FC Twente Vrouwen. Hieronder een korte uitleg van de verschillende activiteiten, de leeftijden en de aantallen.

Ballenkids

Tijdens de wedstrijd van FC Twente Vrouwen zijn jullie verantwoordelijk voor de wedstrijdbal. Jullie taak is om de bal zo snel mogelijk weer bij de speelsters te bezorgen en vervolgens weer klaar staan om de volgende op te vangen: oftewel ballenmeisje- of jongen zijn is een serieuze bezigheid. In totaal hebben we minimaal 8 en maximaal 10 ballenkids nodig voor de wedstrijden. Om ballenmeisje- of jongen te worden moet je uitkomen voor een C-elftal of hoger.

Hand-in-hand

Aan de hand van de speelsters van FC Twente Vrouwen of de tegenstander kom je het veld op terwijl ‘You’ll Never Walk Alone’ uit de speakers klinkt. Uiteraard draag je hierbij het tenue van FC Twente of het tenue van de tegenstander. Hiervoor zijn 22 kinderen uit een D/E/F team gevraagd.

Mascotte

Tot slot hebben we elke thuiswedstrijd van FC Twente Vrouwen een mascotte. De mascotte mag met de scheidsrechter mee het veld op en draagt bovendien de wedstrijdbal. Voordat de wedstrijd begint wordt de mascotte enkele vragen gesteld door de wedstrijdspeaker. De maximale leeftijd voor een mascotte is 12 jaar.

Voor meer informatie over de Kidssupport kun je een e-mail sturen naar vrouwenvoetbal@fctwente.nl.