SUCCES MET FC TWENTE VROUWEN

U en uw bedrijf kunnen onderdeel uitmaken van de ongekende ontwikkeling die het vrouwenvoetbal doormaakt. FC Twente Vrouwen biedt u diverse sponsormogelijkheden waardoor u kunt meebouwen aan de ontwikkeling van het sportieve succes en tevens de mogelijkheid krijgt exposure te creëren.

De sponsoren van FC Twente Vrouwen zijn verenigd in de businessclub Vrienden van FC Twente Vrouwen. Kijk hier voor meer informatie over de businessclub Vrienden van FC Twente Vrouwen én de sponsorpakketten.

ALLE VRIENDEN VAN FC TWENTE VROUWEN

Hoofdsponsor

ROETGERINK LOGO

ROETGERINK MODE & SCHOENEN

Vrienden van… MODE!

Vrienden van… FC TWENTE VROUWEN!

 

Altijd in beweging

Al meer dan 160 jaar shopt u bij ons de nieuwste modetrends voor het hele gezin en voor iedere gelegenheid. Dames, heren én kids hebben bij ons de keuze uit vele nationale én internationale modemerken. Met meer dan 6.500 m² mode slaagt u altijd! Net als FC Twente is ook Roetgerink altijd in beweging. In 2012 is onze modewinkel compleet gerestyled. In 2013 hebben wij Brasserie R-1854 aan de overkant mogen openen (een hapje eten maakt uw shopping uitje nu compleet) en in februari 2014 ondergaat ook onze schoenenwinkel een make-over. Up-to-date zijn, vakmanschap en klantvriendelijkheid staan bij ons centraal. Altijd de nieuwste modetrends, kostuums en overhemden op maat op onze herenafdeling en een eigen veranderatelier met snelle service zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. In onze Koffiekökk’n kunt u gratis genieten van een heerlijk kopje koffie. Kinderen vermaken zich in onze kinderbioscoop. Roetgerink Mode en Schoenen is makkelijk bereikbaar, ligt dicht bij de A1, en heeft voldoende gratis parkeerplaatsen.

Trotse hoofdsponsor

Sponsoring van FC Twente Vrouwen is voor ons een perfecte samenwerking. Wij leveren graag een bijdrage aan de professionalisering van het Twentse vrouwenvoetbal. FC Twente Vrouwen is ambitieus en sportief, het heeft een jonge en frisse uitstraling. Daarom is Roetgerink Mode en Schoenen trotse hoofdsponsor van FC Twente Vrouwen. Sinds 2013 is Roetgerink ook kledingsponsor van de heren van de eerste selectie van FC Twente en daarmee Premium Supllier van FC Twente! Het mooie clubkostuum van Carl Gross vindt u natuurlijk bij Roetgerink Mode en Schoenen in Enter!

WELKOM bij Roetgerink!

Stersponsor

Huiskes-kokkeler

Huiskes-Kokkeler

FC Twente Vrouwen scoort vanaf nu ook met Huiskes-Kokkeler. Huiskes-Kokkeler dé mobiliteitspartner van FC Twente!

 

 

Jonge Poerink 

Jonge Poerink_Logo-cmyk (1)“Wij zijn vrienden van FC Twente Vrouwen geworden, omdat wij van mening zijn dat het tijd is het vrouwenvoetbal meer onder de aandacht te brengen. Wij hebben, ook al is ‘Vrienden Van FC Twente Vrouwen’ nog niet lang geleden van start gegaan, het idee dat het in een sneltreinvaart gaat. Alle bedrijven die tot nu toe Vriend zijn geworden zijn zeer positief en heel enthousiast. Het is een gezellige groep mensen die informeel, maar ook formeel contact hebben en elkaar nu, maar ook in de toekomst, van dienst kunnen zijn. We genieten van de wedstrijden en hopen dat FC Twente Vrouwen in de toekomst vele prijzen in de wacht zal slepen. Daar willen wij graag getuige van zijn. Vrouwenvoetbal is niet meer weg te denken. We gaan er dan ook vanuit dat Vrienden van FC Twente Vrouwen zich in de toekomst verder zal uitbreiden.”

 

Drost LetselschadeDrost
“Drost Letselschade staat bekend om haar lef, durf en het aanpakken van niet alledaagse uitdagingen. Die insteek maakt ons uniek. FC Twente doet dat ook met het vrouwenvoetbal. Wij zijn er van overtuigd dat het vrouwenvoetbal ons nieuwe kansen en mogelijkheden biedt. Daarom steunen wij met ons team van juristen, letselschade-experts en medisch adviseurs ‘onze’ Twente vrouwen graag!”

 

 

VestaMedia
Drukwerk
“Onze slogan is: Vestamedia – doeltreffende media. Deze doeltreffendheid zien we natuurlijk ook graag terug bij FC Twente Vrouwen. Wij zijn solidair met FC Twente Vrouwen en willen hen ondersteunen in het nastreven van hun doel en hun droom: voetballen op het hoogste niveau. We zetten graag onze expertise in op ons vakgebied om samen dit doel te bereiken.”

 

 

HAVI Travel logo-havi-travel

 

 

ExpovormLogo zwart op wit - kopie
“Expovorm is voor haar klanten altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om daarmee op beurzen en tentoonstellingen net even anders te presenteren dan anderen. Vriend worden van FC Twente Vrouwen is voor ons een nieuwe uitdaging. Het is ook net even anders en past daarom uitstekend bij ons bedrijf.”

 

 

HdV Groentesnijbedrijf  HdV

 


 

 

 

Sportvoedingwebshop.com
SportvoedingWebshop logo Jpeg

“SportvoedingWebshop.com is dé specialist in sportvoeding en professionele adviezen. Met 50 merken en 1.500 producten heeft de nummer 1 in sportvoeding uit Geesteren alles te bieden op het gebied van sportvoeding. Sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis voorziet het team van professionele adviezen. In de sportvoeding is Henk-Jan geen onbekende. Hij voorzag al vele professionals van adviezen, waaronder diverse eredivisie clubs. FC Twente Vrouwen past hier perfect bij.”  

 

 

Silversponsor

Twepa
Twepa logo“Wij zijn trots om op alle fronten mee te mogen werken aan de ontwikkeling van FC Twente Vrouwen. Door deelname aan de Vrienden ontstaan er nieuwe kansen voor ons bedrijf.

 

 

Aan de Stegge Bouwbedrijf

Aan de Stegge Bouwbedrijf

 

 

 

Carthago ICT  carthago-ict-300x126

 

Bronzesponsor

Harberink Mode Agenturen

Harberink Mode Agenturen”De speelsters dwingen ons respect af met hun doorzettingsvermogen en leuke spel. Omdat we één van de grootste spelers in de markt zijn met Meyer Hosen, dragen we het vrouwenvoetbal van FC Twente, ook echte winnaars, een warm hart toe.”

Fleuranthus Bloembinders Fleuranthus
”Als Vriend van FC Twente Vrouwen hebben wij als Fleuranthus Bloembinders, het volste vertrouwen in de bloeiende kwaliteiten en sportieve prestaties van FC Twente vrouwen, zoals we ook in onze eigen bloeiende kwaliteit geloven.’’

 

 

 

Installatiebedrijf Vehof

VEHOF-bouwbord

 

 


 

Bolscher meer dan vlees

Bolscher

 


Theaterhotel Almelo

FullColor_MetKader_Theaterhotel Almelo”In het theater, hotel en onze restaurants staat een gedreven team klaar om voor onze gasten een onuitwisbare ervaring te creëren. De Twentse gastvrijheid, de drive om altijd te blijven presteren en de warmte van een familiebedrijf liggen daaraan ten grondslag. Deze kernwaarden sluiten naadloos aan bij FC Twente Vrouwen die met hun wilskracht, teamwork en passie boven zichzelf en Twente uit blijven stijgen.”

 

Middelkamp VisMiddelkamp Vis
“Middelkamp Vis is al een betrokken sponsor van FC Twente sinds de tijd dat FC Twente in Stadion Het Diekman speelde. Toen wij als fanatiek supporter, sponsor en leverancier van FC Twente de mogelijkheid kregen Vriend van FC Twente Vrouwen te worden was de beslissing snel genomen. Wij genieten volop van het mooie spel en de inzet van FC Twente Vrouwen.”

 

 

Voicedatavoicedata_logo_groot

 

 

Schwarte Raalte BV

 

Groentebroertjes Van Gemert Afbeelding2

 

 

Poelier ter Brake

 


Focus XL Focus XL - kopie

 

 

 

 

Niek Erents fotografie logo niekerents_light

 

 

 

Care DienstengroepLogo Care 2010
“Wij zijn een trotse supporter van FC Twente Vrouwen. Onze slogan is: ‘Schoonmaak is Topsport’. Net als bij het leveren van een topprestatie op het veld, vraagt ook het goed uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden inzet en focus. Hiermee is de link tussen schoonmaak en topsport gelegd. Wij steunen FC Twente Vrouwen bij de inzet en focus om hun doelen te behalen. Daar waar wij kunnen zetten we ons in voor FC Twente Vrouwen; because we Care!”

 

 

 

Sepa green Sepa green

 

Geluksmederij Geluksmederij

 

Supplier

FysioHolland

FysioHolland

“Het huidige professionele vrouwenvoetbal  vraagt om volwaardige sportfysiotherapeutische begeleiding.  FC Twente Vrouwen speelt een belangrijke rol bij de verdere ontwikkeling van het niet meer weg te denken vrouwenvoetbal in de regio en in Nederland. Wij zijn daar met onze kennis en kunde graag onderdeel van.”

 

Sportvoedingwebshop.com
SportvoedingWebshop logo Jpeg

“SportvoedingWebshop.com is dé specialist in sportvoeding en professionele adviezen. Met 50 merken en 1.500 producten heeft de nummer 1 in sportvoeding uit Geesteren alles te bieden op het gebied van sportvoeding. Sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis voorziet het team van professionele adviezen. In de sportvoeding is Henk-Jan geen onbekende. Hij voorzag al vele professionals van adviezen, waaronder diverse eredivisie clubs. FC Twente Vrouwen past hier perfect bij.”  

 

891843_442279509182294_1335590738_o

Club Life