FC Twente draagt het amateurvoetbal een warm hart toe, daar liggen immers onze roots. Om de amateurverenigingen te ondersteunen organiseert FC Twente daarom dit jaar weer de Verenigingsactie. Jij kunt jouw leden een onvergetelijke dag bezorgen door gezamenlijk een thuiswedstrijd van FC Twente te bezoeken en tegelijkertijd geld en ballen voor jouw club te verdienen.

Slechts € 15,- per deelnemer, waarvan € 2,- voor de clubkas

Voor slechts € 15,- per deelnemer* kun jij met jouw leden een thuiswedstrijd van FC Twente bezoeken. Per deelnemer krijg je € 2,- teruggestort in de clubkas van jouw vereniging en per 10 deelnemers ontvang je een Derbystar bal (t.w.v. € 24,95). Ook niet-leden mogen met jouw vereniging mee om geld en ballen te verdienen voor de club.

Hoe bezoek jij met jouw club een wedstrijd van FC Twente?

  1. Jij bepaalt een wedstrijd die je met jouw club gezamenlijk wilt bezoeken
  2. Wij reserveren een speciaal vak voor jouw club, zodat iedereen bij elkaar zit
  3. Jij promoot de actie onder jouw leden (wij ondersteunen jou hierbij)
  4. De leden melden zich aan via hun trainer/leider
  5. Per deelnemer ontvang jij € 2,- voor in de clubkas
  6. Per 10 deelnemers ontvang je een Derbystar bal (t.w.v. € 24,95)

Wij helpen jou bij de organisatie

De organisatie van een dergelijke actie kost behoorlijk wat inspanning. FC Twente helpt om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken.  Na aanmelding krijg je een persoonlijke contactpersoon toegewezen die jou begeleidt bij het uitzetten van deze actie onder jouw leden, onder meer met op maat gemaakte communicatiemiddelen als posters, aanmeldformulieren en online communicatie.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact op met de afdeling Service & Ticketing via 053-852 5777 of vul onderstaand contactformulier in. Na jouw aanvraag nemen wij binnen drie werkdagen contact met je op voor de concrete invulling en mogelijkheden.

Alle aanvragen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. We kunnen slechts een beperkt aantal clubs plaatsen (afhankelijk van de grootte van de groep), dus wacht niet te lang met aanmelden!

Naam club*:
Plaats:
Jouw naam*:
Jouw telefoonnummer*:
Jouw e-mailadres*:
Voorkeurswedstrijd 1*:
Voorkeurswedstrijd 2*:
Na het versturen van deze aanvraag ontvang je een automatische bevestiging. FC Twente neemt contact met jou op nadat de aanvraag definitief is verwerkt. De verenigingsactie is mogelijk voor groepen vanaf circa 50 personen.

Wie gingen jou voor?

In seizoen 2015-2016 maakten ruim 40 amateurverenigingen gebruik van deze actie. In totaal werd er ruim € 13.000,- teruggestort naar de verenigingen en gaven we 650 voetballen weg.

Wilco Wezenberg, IJVV IJsselmuiden: “Afgelopen weekend hebben we met 250 leden de wedstrijd FC Twente – sc Heerenveen bezocht. Alle beschikbare kaarten waren binnen afzienbare tijd verkocht. Deze avond leverde alleen maar winnaars op: Twente won met 2-0, onze (jeugd)leden hadden een geweldige ervaring en onze club ontving 25 Nike ballen. FC Twente op zijn best! ”

Arno Reusink, VV Holten: “De actie is zeer goed ontvangen bij de deelnemers en ik heb louter positieve reacties gehad. Alle deelnemers waren dolenthousiast! Heel erg bedankt voor dit geweldige aanbod!”. Zie ook het nieuwsbericht op Holtens Nieuws.

Ingrid Zweverink, SC Lochem: “Ik kan zeggen dat iedereen zeer positief was en dat ze het voor herhaling vatbaar vonden. Ik heb er zelf ook erg van genoten en het was leuk om het te organiseren!”. Zie ook onderstaande video van FC Twente TV over de actie bij Sportclub Lochem.