FC Twente draagt het amateurvoetbal een warm hart toe, daar liggen immers onze roots. Om de amateurverenigingen te ondersteunen organiseert FC Twente ook dit jaar weer de Verenigingsactie.  U kunt uw leden een onvergetelijke dag bezorgen door gezamenlijk een thuiswedstrijd van FC Twente te bezoeken en tegelijkertijd geld en ballen voor uw club te verdienen.

Slechts € 15,- per deelnemer, waarvan € 2,- voor uw clubkas

Voor slechts € 15,- per deelnemer* kunt u met uw leden een thuiswedstrijd van FC Twente bezoeken. Per deelnemer krijgt u € 2,- teruggestort in uw clubkas en per 10 deelnemers ontvangt u een Derbystar bal (t.w.v. € 24,95). Ook niet-leden mogen met uw vereniging mee om geld en ballen te verdienen voor uw club. Iedere deelnemer krijgt naast een toegangskaart ook een gratis FC Twente Clubcard aangeboden.

Hoe bezoekt u met uw club een wedstrijd van FC Twente?

  1. U bepaalt een wedstrijd die u met uw club gezamenlijk wilt bezoeken
  2. Wij reserveren een speciaal vak voor uw club, zodat iedereen bij elkaar zit
  3. U promoot de actie onder uw leden (wij ondersteunen u hierbij)
  4. De leden melden zich aan via hun trainer/leider
  5. Per deelnemer ontvangt u € 2,- voor in de clubkas
  6. Per 10 deelnemers ontvangt u een Derbystar bal (t.w.v. € 24,95)
  7. U bezoekt met uw leden gezamenlijk een wedstrijd

Wij helpen u bij de organisatie

De organisatie van een dergelijke actie vergt enige inspanning. FC Twente helpt u daar bij, om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken.  Na aanmelding krijgt u een persoonlijke contactpersoon toegewezen die u begeleidt bij het uitzetten van deze actie onder uw leden, onder meer met op maat gemaakte communicatiemiddelen als posters, aanmeldformulieren en online communicatie.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact op met de afdeling Service & Ticketing via 053-852 5777 of middels onderstaand contactformulier. Na uw aanvraag nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op voor de concrete invulling en mogelijkheden.

Alle aanvragen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. We kunnen slechts een beperkt aantal clubs plaatsen (afhankelijk van de grootte van de groep), dus wacht niet te lang met aanmelden!

Naam club*:
Plaats:
Uw naam*:
Uw telefoonnummer*:
Uw e-mailadres*:
Voorkeurswedstrijd 1*:
Voorkeurswedstrijd 2:
Na het versturen van deze aanvraag ontvangt u een automatische bevestiging. FC Twente neemt contact met u op nadat de aanvraag definitief is verwerkt. De verenigingsactie is mogelijk voor groepen vanaf circa 50 personen.

Wie gingen u voor?

In seizoen 2015-2016 maakten ruim 40 amateurverenigingen gebruik van deze actie. In totaal werd er ruim € 13.000,- teruggestort naar de verenigingen en gaven we 650 voetballen weg.

Wilco Wezenberg, IJVV IJsselmuiden: “Afgelopen weekend hebben we met 250 leden de wedstrijd FC Twente – sc Heerenveen bezocht. Alle beschikbare kaarten waren binnen afzienbare tijd verkocht. Deze avond leverde alleen maar winnaars op: Twente won met 2-0, onze (jeugd)leden hadden een geweldige ervaring en onze club ontving 25 Nike ballen. FC Twente op zijn best! ”

Arno Reusink, VV Holten: “De actie is zeer goed ontvangen bij de deelnemers en ik heb louter positieve reacties gehad. Alle deelnemers waren dolenthousiast! Heel erg bedankt voor dit geweldige aanbod!”. Zie ook het nieuwsbericht op Holtens Nieuws.

Ingrid Zweverink, SC Lochem: “Ik kan zeggen dat iedereen zeer positief was en dat ze het voor herhaling vatbaar vonden. Ik heb er zelf ook erg van genoten en het was leuk om het te organiseren!”. Zie ook onderstaande video van FC Twente TV over de actie bij Sportclub Lochem.